C Solar Steel: Στηρίζει τους πληγέντες στο Θεσσαλικό Κάμπο

Μετά τις αλλεπάλληλες ακραίες νεροποντές οι περιοχές της Λάρισας, του Βόλου και εν γένει της Θεσσαλίας, βρίσκονται σε διαδικασία αποκατάστασης σε όλους τους παραγωγικούς κλάδους, οι οποίοι έχουν υποστεί σημαντικές ζημιές. Είναι γεγονός πως η πρωτόγνωρη ποσότητα νερού που έπεσε την περασμένη εβδομάδα στη Θεσσαλία κατέστρεψε πολλές περιουσίες, αλλά και φωτοβολταϊκά πάρκα και πως απαιτείται συντονισμένη προσπάθεια και από τον ιδιωτικό τομέα προκειμένου να επιστρέψουν όλα σε φυσιολογικούς ρυθμούς.

 

Σε αυτά τα πλαίσια η C Solar Steel ανακοινώνει ότι οι παραγγελίες από πληγείσες περιοχές θα εξυπηρετούνται κατ’ απόλυτη προτεραιότητα από τις γραμμές παραγωγής. Μαζί με την επάρκεια στοκ πρώτων υλών, στόχος δεν είναι η εταιρεία να παραμείνει απλώς πιστή στην αρχή της για στήριξη σε έργα πράσινης ανάπτυξης, αλλά και να βοηθήσει έμπρακτα τους επιχειρηματίες να αποκαταστήσουν άμεσα τις υλικές ζημιές, ώστε να επανέλθουν οι σταθμοί τους σε κανονική λειτουργία και να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κaλέσουν στο 2102201815 ή εναλλακτικά να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στη φόρμα επικοινωνίας που θα βρουν ΕΔΩ.