Henkel – Μασούτης: 10 χρόνια στήριξης των Παιδικών Χωριών SOS

Η Henkel Hellas και η Δ. Μασούτης γιορτάζουν τα 10 χρόνια συνεργασίας και στήριξης των Παιδικών Χωριών SOS, στο πλαίσιο του προγράμματος «Μαζί Κτίζουμε το Αύριο». Το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης κατακλύστηκε από μια γιορτινή ατμόσφαιρα, με πρωταγωνιστές τα παιδιά του Χωριού και του Κέντρου Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης Αθήνας.

Το πρόγραμμα «Μαζί Κτίζουμε το Αύριο» έχει ως αντικείμενο δράσης τη Συλλογή γραφικής ύλης για τη λειτουργία των 2 Κέντρων Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης των Παιδικών Χωριών SOS στη Β. Ελλάδα και αποτελεί την μακροβιότερη συνεργασία της Henkel Consumer Brands με την εταιρεία Μασούτη. Η Henkel αποτέλεσε την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που στήριξε το συγκεκριμένο πρόγραμμα των Παιδικών Χωριών SOS και σε συνεργασία με τα σούπερ μάρκετ Μασούτης βρίσκεται σταθερά και με συνέπεια δίπλα τους, έχοντας βοηθήσει περισσότερα από 8.000 παιδιά.

Στελέχη και εργαζόμενοι των δύο εταιρειών παραβρέθηκαν στη ξεχωριστή αυτή εκδήλωση, αφιερωμένη στα παιδιά, κηρύσσοντας και την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς! Μαζί τους ήταν και ο 89,8 Δρόμος FM με τον αγαπημένο ραδιοφωνικό παραγωγό Νικόλα Ράπτη, ο οποίος εξέπεμπε live καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης και μοιράστηκε το εορταστικό κλίμα με τους ακροατές. Σημείο αναφοράς της εκδήλωσης αποτέλεσαν τα εγκαίνια του ανακαινισμένου περιπτέρου που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο των Παιδικών Χωριών SOS Βάρης, χορηγία της Henkel Hellas σε συνεργασία με την Δ. Μασούτης Α.Ε.

Η Karolina Markiewiczuskowska, Γενική Διευθύντρια Henkel Consumer Brandsδήλωσε σχετικά: «Αισθανόμαστε βαθιά συγκίνηση που εδώ και 10 χρόνια μαζί με τα σούπερ μάρκετ Μασούτης βρισκόμαστε δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS στηρίζοντας το πολύτιμο έργο τους. Η εταιρική υπευθυνότητα και η κοινωνική πρόοδος είναι μέρος του DNA της Henkel Hellas και αναπόσπαστο κομμάτι της ανάπτυξής μας. Σήμερα είμαστε όλοι εδώ προς τιμήν των παιδιών. Γιορτάζουμε αυτή την πολυετή προσπάθεια στήριξης, αλληλεγγύης και αγάπης, ενώ δεσμευόμαστε να είμαστε συνοδοιπόροι και για τα επόμενα χρόνια για να κάνουμε τον κόσμο των παιδιών μας καλύτερο».  

Ο Γενικός Διευθυντής της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., Θεόδωρος Γεροστεργιούδης, δήλωσε σχετικά: «Η οικογένεια Μασούτη έχει μεταδώσει σε όλους μας τη μεγάλη ευαισθησία απέναντι στα παιδιά. Θέλουμε τα πρόσωπα των παιδιών να φωτίζονται πάντα με χαμόγελα. Η δράση αυτή αποτελεί πλέον παράδοση αφού την έχει αγκαλιάσει ο κόσμος και οι άνθρωποι της εταιρείας μας για 10η χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Henkel για αυτή την σημαντική συνεργασία και  να ευχηθώ να συνεχίσουμε όλοι μας, με κάθε τρόπο, να βρισκόμαστε κοντά στα παιδιά των παιδικών χωριών SOS».

Ο Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS, Γιώργος Πρωτόπαπας, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η Henkel Hellas και ο Μασούτης πρωτοπορούν και εδώ και 10 χρόνια στηρίζουν έμπρακτα το έργο μας, βοηθώντας τα παιδιά μας σε ένα σημαντικό τομέα της ζωής τους, όπως είναι η εκπαίδευσή τους. Σήμερα είναι μια ημέρα γιορτής με πρωταγωνιστές τα παιδιά και εμείς γεμίζουμε με χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον. Σας ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας!».