DHL Express: Στήριξη στον αθλητισμό

    H DHL Express, ο ειδικός στις διεθνείς ταχυμεταφορές, στήριξε από τη θέση του Μεγάλου Χορηγού έναν ξεχωριστό αγώνα Άλματος Επί Κοντώ, που διοργανώθηκε από τον ΣΕΓΑΣ στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου, το Σάββατο 18 Μαΐου.

    Ο αγώνας αποτέλεσε την πρώτη διοργάνωση αυτής της κατηγορίας στην Ελλάδα, κατά την παράδοση των μεγάλων Ευρωπαϊκών πόλεων και συγκέντρωσε το παγκόσμιο ενδιαφέρον με συμμετοχές κορυφαίων αθλητών. Κατά τη διάρκεια του αγώνα μάλιστα, σημειώθηκε η κορυφαία επίδοση στον κόσμο φέτος από τον Μπιορν Όττο στα 5,83μ.

    Η DHL Express στηρίζοντας για άλλη μια φορά, μετά την υποστήριξη του 30ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών, τις αξίες της προσπάθειας, της επιμονής, της αφοσίωσης στο στόχο και του αγωνιστικού πνεύματος, ήταν κοντά και σε αυτή την αθλητική διοργάνωση. Η εταιρεία προσέφερε τις υπηρεσίες της για τις ανάγκες μεταφορών υλικού για τη διεξαγωγή του αγώνα, πριν και μετά τη διοργάνωση.

    «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη δυνατότητά μας να στηρίξουμε πρωτοβουλίες σαν και αυτή, τόσο για τη θετική προβολή που προσφέρουν στη χώρα μας, όσο και για τις αξίες που προωθούν. Για ακόμη μια φορά νίκησε η προσπάθεια και η θέληση», ανέφερε ο κ. Ελευθέριος Σαμαράς, Διευθύνων Σύμβουλος της DHL Express Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, προσθέτοντας: «Πιστεύοντας έμπρακτα σε αυτές τις αξίες ως εταιρεία θα συνεχίσουμε να μεταφέρουμε αυτό το μήνυμα σε όλες μας τις ενέργειες».

    Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Κώστας Παναγόπουλος δήλωσε:

    «Ο στόχος έχει επιτευχθεί καθώς είχαμε σήμερα μια γιορτή αθλητισμού που την έκαναν ακόμη πιο λαμπρή οι αθλητές με τις επιδόσεις τους, αλλά και η παρουσία πολλών μικρών παιδιών που παρακολούθησαν τον αγώνα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι εργάστηκαν για αυτόν τον αγώνα, τον Δήμο Αθηναίων και το χορηγό μας την DHL. Από εδώ και πέρα ο πήχης ανεβαίνει ακόμη περισσότερο για εμάς»

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ