VIVARTIA: Έμπρακτη στήριξη

    O Όμιλος Vivartia ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Ένωσης κοινωφελών σωματείων «Μαζί για το Παιδί» και συμμετείχε ενεργά στο Corporate Relay Run, στον πρώτο αγώνα σκυταλοδρομίας εταιρειών, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Μαΐου στο Φάληρο.

    Η ομάδα της Vivartia, με την εμφάνιση που δημιουργήθηκε ειδικά για τον αγώνα, απαρτίστηκε από 10 ομάδες (40 συμμετέχοντες), ανδρών και μεικτές, με εκπροσώπηση από όλες τις εταιρείες του Ομίλου (Flocafe, Goody’s, Green Food, Olympic Catering, Vivartia, Βίγλα, ΔΕΛΤΑ και Μπάρμπα Στάθης).

    Ο Όμιλος Vivartia, στηρίζοντας τους σκοπούς της Ένωσης κοινωφελών σωματείων «Μαζί για το Παιδί» και κάνοντας πράξη το πνεύμα εταιρικής υπευθυνότητας που διέπει τη λειτουργία της, προσέφερε για κάθε συμμετοχή το διπλάσιο του κόστους, ως ελάχιστη έκφραση της κοινωνικής ευαισθησίας για τα 10 κοινωφελή σωματεία που εργάζονται για την ευημερία περισσότερων από 10.000 παιδιών κάθε χρόνο.

    Επιπλέον, προσέφερε κατά τη διάρκεια του μαζικού αυτού αθλητικού γεγονότος, φρέσκο χυμό και τσάι Life στους αθλητές και τους εκπρόσωπους των εταιρειών που συμμετείχαν.

    Η συμμετοχή της Vivartia στο Corporate Relay Run, εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, που στοχεύουν στην αρωγή ευπαθών κοινωνικών ομάδων καθώς και στην προώθηση του αθλητισμού και του πολιτισμού.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ