LG Hellas: Στήριξε και φέτος το Greece Race for the Cure

Η LG Electronics Hellas (LG) πιστή στη δέσμευσή της να συνεισφέρει στην κοινωνία και να υποστηρίζει σκοπούς που έχουν μεγάλη σημασία, συμμετείχε και φέτος με τη δική της ομάδα στο Greece Race for the Cure®.  Η συμμετοχή αυτή αντικατοπτρίζει τη δέσμευση και την αφοσίωση της LG στην επίτευξη θετικής απήχησης στην κοινωνία, καθώς και στην ενίσχυση της ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού.

 

Την περασμένη Κυριακή, η ομάδα της LG, παρέα με αγαπημένα τους πρόσωπα έτρεξαν για τον πολύ σημαντικό σκοπό του Greece Race for the Cure®, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στήριξης στον σκοπό αυτό αλλά και υποστήριξης στις γυναίκες που νοσούν με καρκίνο του μαστού.  Το Greece Race for the Cure® συγκεντρώνει κάθε χρόνο χιλιάδες υποστηρικτές και η LG είναι ενθουσιασμένη που συμμετείχε ξανά στον θεσμό.

 

To Greece Race for the Cure® είναι το μεγαλύτερο αθλητικό event με κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα, με παγκόσμιο κοινωνικό αποτύπωμα αφού πραγματοποιείται σε πάνω από 150 χώρες, ενώ, μέσα από τη διοργάνωση υλοποιούνται προγράμματα του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

 

Η κα. Τώνια Αθανασέλλη, Corporate & Digital Marketing Manager της LG δήλωσε: «Είναι μια σημαντική πρωτοβουλία που μας αφορά όλους και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συμμετέχουμε  σ’ αυτή. Η LG είναι ευαισθητοποιημένη και παραμένει πιστή στη φιλοσοφία της για τη βελτίωση της καθημερινότητας των ανθρώπων, δίνοντας προτεραιότητα στα κοινωνικά ζητήματα. Η συμμετοχή της στον αγώνα υπογραμμίζει την αφοσίωσή της στην θετική επίδρασή της στην κοινωνία».