ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ – Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης: Στο πλευρό των πλημμυροπαθών

Τη στήριξή και τη συμπαράστασή της, τις δύσκολες ημέρες που βιώνουν οι κάτοικοι της Θεσσαλίας απέδειξε έμπρακτα η Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης συμμετέχοντας σε μια σειρά από ενέργειες που διοργάνωσε η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Με δεδομένο ότι ο καταστατικός και πρωταρχικός στόχος της Πρωτοβουλίας είναι η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο έγιναν οι απαραίτητες επικοινωνίες με τους αρμόδιους φορείς έτσι ώστε να υπάρξει άμεση και ουσιαστική βοήθεια στους πληγέντες.

 

Ως μέλος της ΑΜΚΕ ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, η Ποτοποιία ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα που έγινε από την πρώτη στιγμή των καταστροφικών πλημμυρών αποφασίζοντας να προσφέρει είδη πρώτης ανάγκης.

 

Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας η ποτοποιία έστειλε ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης 150 τεμάχια sleeping bags και 50 τεμάχια ηλεκτρικά μάτια μαγειρέματος προς τους πλημμυροπαθείς.

 

Η Ποτοποία Πλωμαρίου μαζί με την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ βρίσκεται κοντά στους πληγέντες συμπολίτες μας, γιατί στο DNA των Μελών προέχει η βοήθεια στο συνάνθρωπο, γι’ αυτό θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε με την κάλυψη των ειδών πρώτης ανάγκης, που θα ζητηθεί.