H Lenovo ξανά στο πλευρό των RetailBusiness Awards

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Lenovo αποτελεί Χορηγό Τίτλου των RetailBusiness Awards, του πιο σημαντικού και καταξιωμένου θεσμού για το ελληνικό Λιανικό Εμπόριο και τη Βιομηχανία. Η Νο1 εταιρεία τεχνολογίας στέκεται ξανά στο πλευρό του θεσμού και στηρίζει έμπρακτα και τη φετινή 21η διοργάνωση, καθώς τα RetailBusiness Awards μπαίνουν στην τρίτη δεκαετία της διαδρομής τους στην ελληνική επιχειρηματική σκηνή.

H Lenovo είναι ένας τεχνολογικός κολοσσός αξίας 62 δισεκατομμυρίων δολαρίων, που κατατάσσεται στο #217 στη λίστα Fortune Global 500, με 77.000 εργαζομένους και δραστηριότητα σε 180 αγορές σε όλον τον κόσμο. Στην Ελλάδα διατηρεί σταθερά ηγετική θέση στην αγορά τεχνολογίας.

Ο εκδότης – διευθυντής της Direction, Ευάγγελος Παπαλιός, ανέφερε σχετικά: «Ευχαριστούμε θερμά τη Lenovo που για ακόμη μία χρονιά στηρίζει με τον πιο έμπρακτο τρόπο τα RetailBusiness Awards και αποτελεί και φέτος Χορηγό Τίτλου της διοργάνωσης. Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμάς μια εταιρεία που πρωταγωνιστεί στην αγορά της και ανήκει σε έναν κορυφαίο πολυεθνικό όμιλο να επιλέγει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά να συμπράξει μαζί μας και να συμβάλει για άλλη μία φορά καθοριστικά στη διοργάνωση του θεσμού. Οι τρεις προηγούμενες, άκρως επιτυχημένες, συνεργασίες μας αποτελούν την καλύτερη βάση και διασφαλίζουν πως και φέτος θα επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Από τη μεριά του, ο Παναγιώτης Μακρυνιώτης, o γενικός διευθυντής της Lenovo για την Ελλάδα και την Κύπρο, δήλωσε: «Η Lenovo και τα RetailBusiness Awards έχουν χτίσει μαζί μια εξαιρετικά πετυχημένη συνεργασία τα τελευταία χρόνια. Ως ηγέτης στο χώρο της τεχνολογίας, τόσο στην Ελλάδα -που η Lenovo ήρθε πρώτη σε όλες τις κατηγορίες τη χρονιά που μας πέρασε- όσο και διεθνώς -που παραμένει εδώ και χρόνια ο Νο1 κατασκευαστής Η/Υ στον κόσμο- θεωρούμε καθήκον μας να στηρίζουμε το λιανεμπόριο και να γιορτάζουμε την καινοτομία, τις νέες ιδέες και όλα όσα καταφέρνει ο κλάδος κάθε χρόνο.  Έτσι, είναι και φέτος χαρά και τιμή μας που θα είμαστε συνοδοιπόροι στον πιο αναγνωρισμένο θεσμό της αγοράς».

Τα RetailBusiness Awards διοργανώνονται από την Direction και το περιοδικό RetailBusiness και αποτελούν κάθε χρόνο τη μεγάλη γιορτή του ελληνικού Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας. Πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά το 2002 και πλέον, μετά από περισσότερο από 20 χρόνια, έχουν εξελιχθεί στον πιο ιστορικό, αξιόπιστο και σημαντικό θεσμό της αγοράς, με μόνη και πάγια επιδίωξη να στηρίζουν, να αναδεικνύουν και να επιβραβεύουν τις υγιείς δυνάμεις του ελληνικού επιχειρείν.

Κάθε χρόνο τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και πραγματοποιούνται με τη συνεργασία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ), της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) και από φέτος και της  Ένωσης Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας (ΕΣΕ).

Η φετινή διοργάνωση ονομάζεται «Lenovo RetailBusiness Awards 2023» και η περίοδος της υποβολής συμμετοχών έχει ήδη ξεκινήσει https://retailawards.gr/dilosi-symmetochis/.