ΕΕΑΑ: Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το IRONKIDS® Vouliagmeni 2023

Την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση από την εμπειρία του IRONMAN® θα έχουν οι μικροί φίλοι του αθλητισμού που θα συμμετάσχουν στο IRONKIDS® Vouliagmeni 2023, το οποίο θα υλοποιηθεί με τη στήριξη της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ), το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, στις 09:00, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Ακτή Βουλιαγμένης.

Στόχος του ΕΕΑΑ IRONKIDS® Vouliagmeni είναι να ενθαρρύνει παιδιά ηλικίας 6-12 ετών να εξασκηθούν σε τρεις εναλλακτικές διαδρομές, 400, 800 και 1.200 μέτρων, σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας δίπλα στη θάλασσα.

Παιχνίδια, εκπλήξεις, λούνα πάρκ, face painting κι ένας αγώνας τρεξίματος από τον θρύλο IRONMAN® περιμένει τους μικρούς υπεραθλητές, ενώ οι μασκότ της ΕΕΑΑ θα βρίσκονται εκεί για να τους δείξουν τον δρόμο της ανακύκλωσης. Η εκδήλωση με μότο KIDS – FUN – RUN δεν έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα, αλλά έχει στόχο τη διασκέδαση. Όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν θα λάβουν μετάλλιο συμμετοχής και αναμνηστικά δώρα.

«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που, στο πλαίσιο του IRONMAN® 70.3® Vouliagmeni, Greece, δίνουμε στα παιδιά τη δυνατότητα να ζήσουν από πρώτο χέρι την εμπειρία της συμμετοχής, μέσω μίας διοργάνωσης που είναι, φυσικά, προσαρμοσμένη στα μέτρα τους. Είμαστε σίγουροι πως κάποια από τα παιδιά που θα ζήσουν αυτήν την εμπειρία θα επιστρέψουν σε λίγα χρόνια από σήμερα στον ίδιο χώρο ως τριαθλητές. Ευχαριστούμε θερμά την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης που είναι μέρος αυτής της προσπάθειας μύησης των παιδιών στο μεγαλείο του αθλητισμού και του τριάθλου», δήλωσε η Βάσια Μπιρλιράκη, CEO της ΕΥ ΖΗΝ Greece, επίσημο διοργανωτή  του IRONMAN® 70.3® Vouliagmeni, Greece.

Το ΕΕΑΑ IRONKIDS® Vouliagmeni είναι παράλληλη εκδήλωση του διάσημου αγώνα τριάθλου IRONMAN® 70.3® Vouliagmeni, Greece, που πραγματοποιείται στις 22 Οκτωβρίου 2023, στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Πρόκειται για μία τριήμερη γιορτή που θα φιλοξενήσει περισσότερους από 5.000 αθλητές, επισκέπτες και εθελοντές από όλον τον κόσμο, αναδεικνύοντας τη μοναδικότητα της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση: https://www.ezgreece.gr/index.php/sport-events/ironkids-greece-vouliagmeni