ΟΠΑΠ: Τιμητική βράβευση

Η Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αρεταίειο, τιμά αύριο, Τετάρτη 29 Μαΐου, στις 13:00 την Διοίκηση της ΟΠΑΠ Α.Ε. αναγνωρίζοντας τη μεγάλη της προσφορά σε ιατρικό εξοπλισμό. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τη δωρεά ενός σύγχρονου αξονικού τομογράφου που εγκαταστάθηκε στο Νοσοκομείο με την οικονομική ενίσχυση της ΟΠΑΠ, γεγονός που εντάσσεται στο μεγάλο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εταιρίας.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων της νέας Μονάδας Αξονικού Τομογράφου & του Συστήματος Ακτινοθεραπείας του Α΄ Εργαστηρίου Ακτινολογίας, που θα πραγματοποιηθούν αύριο το μεσημέρι, η Διοίκηση του Αρεταίειου θα βραβεύσει την ΟΠΑΠ για την σημαντική  και συστηματική προσφορά της στο νοσοκομείο. Την Εταιρία, θα εκπροσωπήσει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Κ. Λουρόπουλος.

Η ΟΠΑΠ Α.Ε. επιτελώντας σημαντικό κοινωνικό έργο, ειδικότερα στην δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύει η χώρα, έχει δρομολογήσει και υλοποιεί ένα εκτεταμένο πρόγραμμα εξοπλισμού νοσοκομείων σε όλη την ελληνική επικράτεια, παρέχοντας σύγχρονα μηχανήματα προς όφελος των πολιτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ