HIGGS: Η Giving Tuesday, η ημέρα με τον μεγαλύτερο κοινωνικό αντίκτυπο πλησιάζει

Είστε έτοιμοι να γιορτάσουμε την φετινή Giving Tuesday; Στις 28 Νοεμβρίου θα ενωθούν οι δυνάμεις περισσότερων από 90 χωρών για να ακουστεί το μήνυμα της γενναιοδωρίας και της αλληλεγγύης σε όλο το κόσμο!

 

Το ΗIGGS, ως επίσημος εκπρόσωπος του κινήματος στην Ελλάδα από το 2021,προσκαλεί για μια ακόμα χρονιά ιδιώτες, μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, επιχειρήσεις και άλλους φορείς, να συμμετέχουν ενεργά στην #GivingTuesday, δείχνοντας έμπρακτα την υποστήριξή τους σε έναν κοινωνικό σκοπό της επιλογής τους.

 

Οι φετινές δράσεις και καμπάνιες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολλών κοινωφελών οργανώσεων, επιχειρήσεων, φορέων του δημοσίου χώρου, στην χώρα μας αλλά και παγκοσμίως, επισημαίνουν την αναγκαιότητα να είμαστε πιο γενναιόδωροι στην καθημερινότητά μας. Από την προετοιμασία γευμάτων για τους άστεγους συνανθρώπους μας, την δημιουργία προσβάσιμων χώρων για όλους, έως καμπάνιες για την συγκέντρωση χρημάτων για κοινωνικό σκοπό, όλες οι πράξεις είναι σημαντικές  όταν προσφέρουμε ενωμένοι!

 

Μέσα από την κοινοποίηση μίας γενναιόδωρης πράξης με τα hashtags #GivingTuesday και #GivingEveryTuesday στα social media, παρακινούμε ο ένας τον άλλον να προσφέρουμε χαμόγελα!

 

Για αυτό, σας καλούμε να συμμετάσχετε και εσείς με την δική σας καμπάνια #giving να αλληλεπιδράσουμε και να μεταδώσουμε το μήνυμα της γενναιοδωρίας και της αλληλεγγύης παντού!

 

Συντονιστείτε στις 28 Νοεμβρίου στο Instagram και Facebook της Giving Tuesday Greece, καθώς θα μοιραστούμε τις δικές σας ιστορίες προσφοράς.