Danone HiPRO: Στήριξε τον επετειακό 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο

Την συνεργασία της με τον ΣΕΓΑΣ εγκαινίασε η DanoneNutricia, ως Επίσημος Υποστηρικτής στον επετειακό 40Ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, που πραγματοποιήθηκε στις 11 και 12 Νοεμβρίου 2023. Η εταιρεία στήριξε ενεργά τον επετειακό Μαραθώνιο προσφέροντας σε όλους τους δρομείς και τους θεατές τα θρεπτικά και νόστιμα πρωτεϊνικά επιδόρπια και ροφήματα γιαουρτιού Danone HiPRO.

 

Γιορτάζοντας το σπουδαιότερο δρομικό event της Ελλάδας, το κεντρικό moto του Danone Hipro, «HiPRO o σύμμαχος σου στην Πρωτεΐνη» έγινε «HiPRO o σύμμαχος σου στην Πρωτεΐνη …. και σε κάθε χιλιόμετρο». Η εταιρεία θέλησε με αυτή την προσθήκη στο σύνθημά της να τονίσει τη σημασία της πρωτεΐνης για την αποκατάσταση και την ενδυνάμωση των μυών, ιδιαίτερα για τους δρομείς, αλλά και να αναδείξει τη συμβολή των πρωτεϊνών στην αύξηση και διατήρηση της μυϊκής μάζας στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.​

 

Τις ημέρες της διοργάνωσης, 68 αθλητές και αθλήτριες της HiPRO Running Team, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό συμμετέχοντας με πάθος και στις τρεις διαδρομές, τα 5χλμ, τα 10χλμ και τα 42χλμ. Στο περίπτερό της HIPRO στο SponsorsVillage χιλιάδες δρομείς και επισκέπτες  είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν και να απολαύσουν τα πρωτεϊνικά επιδόρπια και ροφήματα γιαουρτιού HiPRO, ενώ παράλληλα συμμετείχαν σε διασκεδαστικές διαδραστικές ενέργειες εντός του περιπτέρου.

 

Με τη χορηγία της στον 40ο Επετειακό Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και τη συνεργασία της με τον ΣΕΓΑΣ, που αποσκοπεί στην ενίσχυση της ομοσπονδίας και στην περαιτέρω προαγωγή του αθλητικού ιδεώδους, ως βασικό παράγοντα ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής, η Danone Nutricia έκανε ακόμη ένα βήμα για την εκπλήρωση της αποστολής της, να φέρει υγεία μέσω των τροφίμων σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

Η Danone Nutricia στηρίζει τις προσπάθειες όλων όσων αγαπούν τον αθλητισμό και την υγιεινή διατροφή και με το Danone HiPro τους προσφέρει τα απαραίτητα εφόδια ενδυνάμωσης του οργανισμού τους, βοηθώντας τους έτσι να πετύχουν τους στόχους τους και να θέσουν καινούριους! Η εταιρεία φιλοδοξεί να εμπνεύσει όλους για μια πιο υγιεινή και βιώσιμη διατροφή και πιο συνειδητές συνήθειες κατανάλωσης, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και στο περιβάλλον.