BSB: Στηρίζει το Make A Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Τα φετινά Χριστούγεννα, η BSB συνεργάζεται με την εικαστικό Αγγελική Αγγελίδη και υποστηρίζουν το έργο του Make A Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), μέσω της ενέργειας “ΕΥΧΟΜΑΙ 24”, με στόχο την εκπλήρωση ακόμα περισσότερων παιδικών ευχών.

Το αποτέλεσμα αυτής της δημιουργικής συνεργασίας, ένα ξεχωριστό limited edition φούτερ, με μήνυμα CLOSE YOUR EYES & MAKE A WISH, σε δύο χρώματα – μπλε & λευκό – με μοναδικές λεπτομέρειες από χρυσό foil και διακοσμητικές πέτρες που προσδίδουν λάμψη.

Η Πρόεδρος και Καλλιτεχνική Διευθύντρια της BSB, Σοφία Μπιθαρά, με ιδιαίτερη αγάπη για την τέχνη η οποία αποτελεί για την ίδια καθημερινή πηγή έμπνευσης, χαρακτηριστικά αναφέρει “η μόδα και η τέχνη συνυπάρχουν αρμονικά και είναι τρόπος ζωής.  Όταν μάλιστα μέσω της μόδας δίνεται η δυνατότητα να παρέχεται και κοινωνικό έργο, τότε το αποτέλεσμα είναι μαγικό!”.

 

H Αγγελική Αγγελίδη, η οποία αποτύπωσε στο έργο της ένα μάτι και πολλά χρωματιστά αστέρια για τη δημιουργία της BSB και την ενέργεια “ΕΥΧΟΜΑΙ 24”, πιστεύει ότι «Τα θαύματα γίνονται γιατί η ψυχή έχει τεράστια δύναμη.  Η ψυχή καθρεφτίζεται στα μάτια.  Κλείσε τα μάτια και κάνε μια ευχή και η ψυχή θα την εκπληρώσει!».

 

Το συλλεκτικό φούτερ της BSB, μπορείτε να αποκτήσετε από τα φυσικά καταστήματα και το e-shop της εταιρείας www.bsbafashion.com καθώς και από το ηλεκτρονικό κατάστημα του οργανισμού www.makeawish.gr και να συνεισφέρετε στο σημαντικό έργο του Make A Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), προσφέροντας ένα πολυτελές και πανέμορφο δώρο σε εσάς και τους αγαπημένους σας με αφορμή την υποδοχή της νέας χρονιάς!