Η skg.education παρουσιάζει την εκστρατεία “SpeakUp”

Η skg.education πρωταγωνιστεί στον χώρο του σεβασμού στην εργασία και παρουσιάζει με υπερηφάνεια την εκστρατεία “SpeakUp”. Αυτή η τολμηρή πρωτοβουλία στοχεύει στη δημιουργία μιας κουλτούρας που αγκαλιάζει τον σεβασμό, την αξιοπρέπεια και την ισότητα στους χώρους εργασίας.

Σχετικά με την πρωτοβουλία SpeakUp:

Η εκστρατεία “SpeakUp” επιδιώκει να ενδυναμώσει τους εργαζόμενους, τους εργοδότες και την ευρύτερη κοινότητα να υψώσουν τη φωνή τους ενάντια σε διάφορες μορφές παρενόχλησης στον χώρο εργασίας, συμπεριλαμβανομένης της λεκτικής παρενόχλησης, της σεξουαλικής παρενόχλησης, του εκφοβισμού, των διακρίσεων και της ψυχολογικής παρενόχλησης. Η εκστρατεία επικεντρώνεται στη βασική πεποίθηση ότι κάθε εργαζόμενος αξίζει να ευδοκιμεί, να συνεισφέρει και να διαπρέπει σε ένα περιβάλλον απαλλαγμένο από παρενοχλήσεις.

Γιατί SpeakUp:

Σε μια εποχή όπου η συμμετοχικότητα είναι καθοριστικής σημασίας, το SpeakUp αποτελεί μια επίκαιρη και αναγκαία πρωτοβουλία για την αναδιαμόρφωση της εργασιακής κουλτούρας. Καλεί σε συλλογική δράση, αμφισβητώντας το status quo για τη δημιουργία περιβαλλόντων όπου η διαφορετικότητα γιορτάζεται και η παρενόχληση δεν έχει θέση.

Πώς να συμμετάσχετε:

Συνδεθείτε με το SpeakUp, και επισκεφθείτε την ειδική ιστοσελίδα της εκστρατείας στη διεύθυνση https://skg.education/workplace-harassment-awareness-campaign/

Εκεί, θα βρείτε τους πόρους, εργαστήρια και τρόπους για να συμμετάσχετε στη συζήτηση χρησιμοποιώντας το hashtag #SpeakUpCampaign στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συμμετοχικές Δράσεις της skg.education για την εκστρατεία:

Εργαστήρια: Δωρεάν βιωματικά εργαστήρια για αντιμετώπιση προκλήσεων στον χώρο εργασίας.

Συμβουλευτικές υπηρεσίες καριέρας:

Δωρεάν online συνεδρίες για θέματα καριέρας.

Υπηρεσίες υποστήριξης: Πρακτικά συστήματα υποστήριξης και συμβουλευτική σταδιοδρομίας για όσους έχουν βιώσει παρενόχληση.

Χώρος Έκφρασης: Δημιουργία σελίδας αφιερωμένης σε προσωπικές ιστορίες, προσφέροντας έναν ασφαλή χώρο για ανώνυμη καταχώρηση ιστοριών παρενόχλησης στον εργασιακό χώρο.

Πρωτοβουλίες για τα μέσα ενημέρωσης: Δημιουργία περιεχομένου για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια κοινότητα χωρίς παρενοχλήσεις. Ευχαριστούμε που είστε εδώ και μοιράζεστε την ιστορία σας. Μαζί, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά.