Βίκος: Στηρίζει τον ραδιομαραθώνιο των “THE MAPPES SHOW”

Η εταιρεία Βίκος ενώνει τις δυνάμεις της με την ομάδα της ραδιοφωνικής εκπομπής «THE MAPPES SHOW”, στηρίζοντας τον Φιλανθρωπικό Ραδιομαραθώνιο που πραγματοποιείται  για μία ακόμα χρονιά από τις 5 έως τις 11 Δεκεμβρίου 2023, από τον 104.6 My Radio.

Οι “THE MAPPES”: Δημήτρης Ουγγαρέζος, Ιωάννα Λαΐου και Βασίλης Βλάχος, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα και με γιορτινή διάθεση, θα ξεπεράσουν το προσωπικό τους ρεκόρ και θα παραμείνουν στον αέρα του σταθμού για 156 συνεχόμενες ώρες, εκπέμποντας ασταμάτητα, όλη την ημέρα και τη νύχτα.

Στόχος της αγαπημένης ραδιοφωνικής παρέας είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του έργου του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο, «ΕΛΠΙΔΑ», ο οποίος σταθερά εδώ και χρόνια από το 1990 έως σήμερα υλοποιεί δράσεις στήριξης των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο και των οικογενειών τους.

Η εταιρεία Βίκος, μένοντας πιστή στο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας, στέκεται πάντα στο πλευρό ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, προωθώντας το αίσθημα της προσφοράς και της ενότητας. Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις της εταιρείας μπορείτε να βρείτε στο water.gr.