WIND: Τα παιδιά κάνουν το περιβάλλον ζωγραφιά

    Ένας πρωτότυπος διαγωνισμός ζωγραφικής για παιδιά, με θέμα το περιβάλλον σε συνεργασία με την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών.

    Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η WIND διάλεξε ένα διαφορετικό, πιο βιωματικό, τρόπο για να ευαισθητοποιήσει περισσότερα από 700 παιδιά εργαζομένων στην εταιρεία σε όλη την Ελλάδα, οργανώνοντας έναν πρωτότυπο διαγωνισμό σε συνεργασία με την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών.

    Μικρά και μεγαλύτερα παιδιά, από 3-16 ετών καλούνται να σκεφτούν, να ονειρευτούν και να σχεδιάσουν το δικό τους ιδανικό περιβάλλον συμμετέχοντας σε έναν πρωτότυπο αλλά και βιωματικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής, όπου κάθε ζωγραφιά είναι τόσο ξεχωριστή όσο και κάθε παιδί. Η WIND προσφέρει τα υλικά και τα παιδιά βάζουν το ταλέντο τους, αλλά πάνω από όλα τη φαντασία τους.

    «Η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος  είναι προϋπόθεση για να απολαμβάνουμε τη ζωή μας σήμερα αλλά και στο μέλλον, δημιουργώντας τις συνθήκες που θα προσφέρουν ποιότητα ζωής και στις επόμενες γενιές. Στη WIND, λειτουργώντας με αγάπη και ευθύνη προς το περιβάλλον, αναζητούμε ολοένα περισσότερους και νέους τρόπους για να εκφράσουμε εμπράκτως τη δέσμευσή μας για ένα καλύτερο φυσικό περιβάλλον.  Με αφορμή την 5η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, δίνουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στα παιδιά μας. Γιατί πιστεύουμε ότι τα παιδιά μπορούν να κάνουν το περιβάλλον όμορφο σαν ζωγραφιά! Η προστασία του περιβάλλοντος είναι ευθύνη όλων μας σήμερα, για να παραδώσουμε στα παιδιά μας ένα καλύτερο κόσμο αύριο!», δήλωσε η κα Ιωάννα Τσίτουρα, Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της WIND Ελλάς.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ