ΙΚΕΑ: Απέσπασε 4 βραβεία στα Lenovo RetailBusiness Awards 2023

Η IKEA, εταιρεία του ομίλου FOURLIS, βραβεύτηκε σε 4 συνολικά κατηγορίες, τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου στο μεγαλύτερο θεσμό του Ελληνικού Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας, στα LENOVO RETAILBUSINESS AWARDS 2023. Τα φετινά βραβεία LENOVO RETAILBUSINESS AWARDS παρουσιάστηκαν πιο ανανεωμένα, διευρυμένα και πιο ανταγωνιστικά από ποτέ!

Με την καμπάνια και τη νέα εταιρική της τοποθέτηση «Ζούμε μαζί. Δημιουργούμε μαζί» που παρουσίασε η ΙΚΕΑ τη χρονιά που πέρασε, κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε ποικίλους διαγωνιζόμενους. Η IKEA με το «Μανιφέστο» των Δημιουργών, που απώτερο στόχο είχε να μιλήσει, σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα, για την ανθρώπινη δημιουργία απέσπασε Gold βραβείο στην κατηγορία «Social Media Retail Strategy».

Το 2ο Gold βραβείο αφορά στο “IKEA Family” Loyalty Reward Program, το πρόγραμμα πιστότητας και επιβράβευσης της IKEA. Ένα πολύτιμο εργαλείο που όχι μόνο ανταμείβει τους καταναλωτές, αλλά και αποτελεί σημαντική πηγή άντλησης στοιχείων για την καλύτερη εμπειρία των πελατών. Το σύνολο των βραβείων συμπλήρωσαν οι κατηγορίες «Retailers Marketing Teams of the year», με την ομάδα της IKEA να βρίσκεται ανάμεσα στις ομάδες marketing που έχουν ξεχωρίσει για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την υλοποίηση δημιουργικών και αποτελεσματικών στρατηγικών, αλλά και στην κατηγορία «CSR Strategy», για τις ΕΚΕ δράσεις που υλοποιεί και τις βιώσιμες πρακτικές που υιοθετεί η εταιρεία.

Στόχος των LENOVO RETAILBUSINESS AWARDS, τα οποία πραγματώνονται για 21η συνεχή χρονιά, είναι να αναδεικνύουν και τελικά να βραβεύουν εταιρίες, που συνεχίζουν να αποδεικνύουν τη δυναμική τους μέσα από πρακτικές τους. Τα βραβεία τελούν κάθε χρόνο υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και πραγματοποιούνται με τη συνεργασία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ), της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) και της Ένωσης Σούπερ Μάρκετ (ΕΣΕ).

Οι βραβεύσεις αυτές έρχονται να επισφραγίσουν ένα άκρως δημιουργικό έτος και θέτουν τον πήχη ακόμα υψηλότερα για τη δημιουργία στρατηγικών ικανών να ενισχύσουν τη σχέση της εταιρείας με τους πελάτες της. Η ΙΚΕΑ, πιστή στη φιλοσοφία της, να δημιουργεί οικείους χώρους για τον κάθε έναν από εμάς, δεσμεύεται να συνεχίσει το όραμά της προσφέροντας όλα τα απαραίτητα εφόδια για μία πιο δημιουργική καθημερινότητα.