Τρία Success Stories της ΜΕΓΑ βραβεύθηκαν στα φετινά Lenovo Retail Business Awards

Τρεις σημαντικές διακρίσεις παρέλαβε η 100% ελληνική εταιρεία προσωπικής υγιεινής ΜΕΓΑ στη φετινή μεγάλη γιορτή για το Ελληνικό Λιανικό Εμπόριο και τη Βιομηχανία που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης.

  1. GOLD Βραβείο στην Κατηγορία SUPPLIERS’ BRAND LAUNCH για το Παιδικό Εκπαιδευτικό Κρεμοσάπουνο ΜΕΓΑ Hygiene KIDS
  2. GOLD Βραβείο στην Κατηγορία SUPPLIERS’ BRAND SOCIAL MEDIA CAMPAIGN για την καμπάνια Babylino Sensitive «Η ασφάλεια του μωρού σας, ο κόσμος μας»
  3. SILVER Βραβείο στην Κατηγορία SUPPLIERS’ CSR CAMPAIGN για το νέο περιβαλλοντικό Πρόγραμμα Babytree «Φυτεύουμε ένα δέντρο για κάθε παιδί που γεννιέται»

Οι ανωτέρω διακρίσεις επιβεβαιώνουν την ισχυρή καθημερινή προσήλωση της ΜΕΓΑ στην Ελληνική Καινοτομία, στην αδιάλειπτη, πρωτοπόρο επικοινωνία με τον καταναλωτή, αλλά και στην ενεργή συμβολή της στη φροντίδα του περιβάλλοντος.

Επιπλέον, τα τρία βραβεία αναγνωρίζουν τη σημαντική συμβολή της ελληνικής εταιρείας στο ελληνικό επιχειρείν.  Η ΜΕΓΑ, με προσήλωση στη διαρκή της εξέλιξη, διαθέτει μια από τις μεγαλύτερες και πιο εξελιγμένες παραγωγικές μονάδες προϊόντων προσωπικής φροντίδας στην Ευρώπη. Υλοποιώντας αδιάλειπτα το επενδυτικό της πλάνο, διατηρεί το 100% της παραγωγής της στην Ελλάδα, ενώ έχει στην καρδιά της στρατηγικής της τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, εφαρμόζοντας στοχευμένες ενέργειες με μακροχρόνια αξία για το Περιβάλλον, την Κοινωνία και τη Διακυβέρνηση (ESG). Η ΜΕΓΑ συνεχίζει να καταγράφει υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, σημειώνοντας το 2023 για άλλη μια φορά άνοδο τζίρου και ενίσχυση των ηγετικών μεριδίων της εταιρείας στην ελληνική αγορά. Η ΜΕΓΑ επενδύει κάθε χρόνο σε προηγμένα Συστήματα Διασφάλισης Ποιότητας και σε μηχανολογικό εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής. Έτσι, διασφαλίζει συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας των προϊόντων της, λανσάρισμα νέων καινοτόμων προϊόντων και ανάπτυξη πωλήσεων σε αγορές υψηλών απαιτήσεων.