ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ: Τριπλή διάκριση στα Lenovo RetailBusiness Awards

Με ένα GOLD και δύο SILVER βραβεία ξεχώρισε η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στα φετινά Lenovo Retail Business Awards 2023, μία σημαντική διοργάνωση βραβείων για την ελληνική βιομηχανία και το λιανεμπόριο.

Συγκεκριμένα, οι ανανεωμένες συσκευασίες των φρέσκων σαλατών Mπάρμπα Στάθης διακρίθηκαν με GOLD βραβείο στην κατηγορία SUPPLIERSPRODUCT PACKAGING ξεχωρίζοντας για το εικαστικό τους και το 100% ανακυκλώσιμο, διάφανο υλικό τους, που αναδεικνύει το περιεχόμενο και ταυτόχρονα διασφαλίζει τη φρεσκάδα των λαχανικών, αφού τους επιτρέπει να «αναπνέουν».

Παράλληλα, SILVER βραβείο στην κατηγορία SUPPLIERSBEST LAUNCH, απονεμήθηκε στην εταιρεία για το επιτυχημένο λανσάρισμα της καινοτόμου προϊοντικής σειράς «Επιλέγουμε», που αποτελείται από 5 πρωτότυπους συνδυασμούς σιτηρών και οσπρίων με λαχανικά. Τέλος, η διαχρονικά αγαπημένη σειρά των καταναλωτών «Ας Μαγειρέψουμε…» διακρίθηκε με SILVER βραβείο στην κατηγορία SUPPLIERSBRAND CAMPAIGN, για τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η νέα ολιστική επικοινωνιακή της καμπάνια.