Οι UNI-PHARMA & InterMed, για 2η χρονιά, Top Employers στην Ελλάδα

Μία σημαντική, παγκόσμια διάκριση κατέκτησαν οι UNI-PHARMA και InterMed, καθώς αναδείχθηκαν TOP EMPLOYERS στην Ελλάδα για 2η συνεχόμενη χρονιά!

Πρόκειται για τις μοναδικές ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες που λαμβάνουν αυτή τη διάκριση μεταξύ 2.300 Οργανισμών, σε 121 χώρες. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το παγκόσμιο και ανεξάρτητο Top Employers Institute πιστοποιεί οργανισμούς για τις Βέλτιστες Πρακτικές του Ανθρώπινου Δυναμικού.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι – Le Trianon- στις 23 Ιανουαρίου 2024.

Το πρόγραμμα Top Employers πιστοποιεί οργανισμούς με βάση τη συμμετοχή και τα αποτελέσματα της Έρευνας Βέλτιστων Πρακτικών HR. Αυτή η έρευνα καλύπτει έξι τομείς Ανθρώπινου Δυναμικού που αποτελούνται από 20 θέματα, όπως Στρατηγική Ανθρώπινου Δυναμικού, Εργασιακό Περιβάλλον, Απόκτηση Ταλέντων, Εκπαίδευση, Διαφορετικότητα, Ισότητα και Ένταξη, Ευεξία και άλλα.

Η Head of HR των UNI-PHARMA & InterMed Σμαραγδή Ταλάκη, με αφορμή τη σημαντική διάκριση δηλώνει σχετικά: «Είμαστε ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι γι’ αυτήν την πιστοποίηση παγκόσμιας εμβέλειας. Το γεγονός ότι είμαστε για 2η συνεχόμενη χρονιά η πρώτη ελληνική φαρμακοβιομηχανία που αναγνωρίζεται ως Top Employer μας γεμίζει με αισιοδοξία ώστε να συνεχίσουμε μαζί με τους ανθρώπους μας να υπηρετούμε την υγεία και να θέτουμε την ανθρώπινη ζωή σε προτεραιότητα. Είμαστε υπερήφανοι που αναγνωρίζονται από έναν παγκόσμιο ανεξάρτητο οργανισμό οι βέλτιστες πρακτικές των εταιρειών μας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε άοκνα ώστε να δημιουργούμε ένα όλο και καλύτερο περιβάλλον για τους 700 ανθρώπους μας». 

Από την πλευρά του, ο CEO του Top Employers Institute David Plink αναφέρει: «Οι εξαιρετικές στιγμές αναδεικνύουν το καλύτερο σε ανθρώπους και οργανισμούς. Και αυτό το είδαμε στο πρόγραμμα πιστοποίησης κορυφαίων εργοδοτών φέτος: εξαιρετική απόδοση από τους πιστοποιημένους Κορυφαίους Εργοδότες 2024. Αυτοί οι εργοδότες έδειχναν πάντα ότι νοιάζονται για την ανάπτυξη και την ευημερία των ανθρώπων τους. Με αυτόν τον τρόπο, εμπλουτίζουν συλλογικά τον κόσμο της εργασίας. Είμαστε περήφανοι που ανακοινώνουμε και γιορτάζουμε τη φετινή ομάδα κορυφαίων εργοδοτών με προσανατολισμό στον άνθρωπο: τους Κορυφαίους Εργοδότες 2024».

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα πιστοποίησε και αναγνώρισε 2.300 Top Employers από 121 χώρες στις 5 Ηπείρους.