Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος: Κοπή βασιλόπιτας 2024 «για καλό σκοπό»

Η κοπή της πίτας του ΙΠΕ για καλό σκοπό, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024, στον Ελληνικό Ιππικό Ομιλο στο Μαρούσι, με πολλή μεγάλη προσέλευση εκπροσώπων Φορέων, μελών του Ινστιτούτου και πλήθος εκλεκτών καλεσμένων.

Ο Πρόεδρος του ΙΠΕ Αντώνης Ποταμίτης, αφού ευχαρίστησε τους  συμμετέχοντες για την παρουσία τους, καλωσόρισε τον Υφυπουργό Εργασίας κο. Βασίλη Σπανάκη, τον θρύλο του Ελληνικού Μπάσκετ κο. Παναγιώτη Γιαννάκη, τον κο. Χριστόφορο Σταμουλακάτο Γενικό Δ/ντή του SARANTIS Group και στην συνέχεια ευχαρίστησε θερμά τους Χορηγούς – Δωροθέτες :

ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ASK2 TRAVEL & GIOVANTI TRAVEL, GROUP SEBROWENTA, HELLAS DIRECT, APIVITA, ESTEE LAUDER COMPANIES, BEIERSDORF, SARANTIS, RECKITT, BONDUELLE, SEGAFREDO ZANETTI, EVLOGIA, TOTTIS, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ Γ. ΠΑΣΤΙΔΗ, για την προσφορά τους δώρων στην φετινή κοπή της Πίτας του ΙΠΕ.

Ο κος. Ποταμίτης μίλησε για το «αποτύπωμα» του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος στο χώρο και στο χρόνο, το σημαντικό έργο αλλά και το όραμα του ιδίου, των μελών του ΔΣ και του Advisory Board, για το μέλλον του  Ινστιτούτου τα επόμενα χρόνια, ώστε να προσελκυσθούν ικανά στελέχη γιατί από τα ικανά στελέχη εξαρτάται το μέλλον των Επιχειρήσεων και η ανάπτυξη της επιστήμης των Πωλήσεων. Στο πλαίσιο της υποστήριξης, ενίσχυσης ευαγών ιδρυμάτων και φορέων που κάθε χρόνο το ΙΠΕ ενισχύει με την κοπή της Πίτας του, «ενισχύουμε φέτος τον Μή Κερδοσκοπικό Οργανισμό «ΑΝΕΛΙΞΗ», αγοράζοντας tablets για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο «Αναρρωτήριο Πεντέλης» και συμμετέχουν στο  Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «OCTOPUS».

«Συνεχίστε να ακολουθείτε τα όνειρά σας και μην ξεχνάτε οτι στην «πάσα», δεν χαίρεται μόνο αυτός που την δίνει, αλλά και αυτός του την «αποδέχεται», τόνισε σε έναν σύντομο χαιρετισμό του ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Στην συνέχεια, ο κος. Χριστόφορος Σταμουλακάτος, Γεν. Δ/ντής SARANTIS GROUP, μίλησε για τις πρακτικές των πιο επιτυχημένων επιχειρήσεων σε επίπεδο απόδοσης (ανάπτυξη, κερδοφορία, δημιουργία αξίας), στο το πιο σύνθετο και ταχέως μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον των τελευταίων δεκαετιών, στις απαιτήσεις για εφικτά επιχειρηματικά σχέδια και άριστη εκτέλεση, στις αδιαπραγμάτευτες αρχές και σύγχρονες πρακτικές βελτιστοποίησης των αποδοτικότερων επιχειρήσεων. Αναφέρθηκε στο τι απαιτείται από το σύγχρονο επαγγελματία πωλήσεων στο νέο επιχειρηματικό περιβάλλον, συγκεκριμένα : εμπειρία & αποτελέσματα | γνώση & εξειδίκευση | ηγετικά χαρακτηριστικά | εργασιακές σχέσεις & φήμη.

«Στέκομαι απέναντί σας με σεβασμό και τιμή», τόνισε ο Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης, κος. Βασίλης Σπανάκης, «για την αξιέπαινη συνεισφορά σας και το έργο σας όχι μόνο στον τομέα των Πωλήσεων και γενικότερα της οικονομίας, αλλά και για την φιλανθρωπική σας δραστηριότητα. Είναι όχι μόνο σημαντικό αλλά απαραίτητο και πολύτιμο να είμαστε έμπρακτα δίπλα σε παιδιά που έχουν περισσότερες ανάγκες και χρειάζονται περισσότερη φροντίδα», όπως τα παιδιά του «Αναρρωτηρίου Πεντέλης, στα οποία αποστέλετε φέτος την φιλανθρωπική σας βήθεια. Αναφέρθηκε επίσης και στο έργο της Κυβέρνησης, με την Ελληνική Οικονομία να αναπτύσσεται ταχύτερα από το μέσο όρο της Ευρωζώνης, την μείωση της ανεργίας σε μονοψήφιο ποσοστό μετά από δύο ολόκληρες δεκαετίες, την ανάκτηση της επενδυτική βαθμίδας και την προσέλκυση πολλών νέων Επενδύσεων, τις μοναδικές επιχειρηματικές ευκαιρίες και την αύξηση των οικονομικών μεγεθών της χώρας».

Ακολούθησε η κοπή της Πίτας και στην συνέχεια, η κα. Μ. Μαρούλη  – Πρόεδρος Ιδρύματος «Ανέλιξη» και η κα. Ν. Καββαδία– Υπ/νη Υλοποίησης των Προγραμμάτων, παρουσίασαν το έργο τους, εκφράζοντας τις θερμές τους ευχαριστίες στο Ινστιτούτο για την αγορά των tablets που θα δοθούν στα παιδιά του Προγράμματος OCTOPUS.

Ακολούθησε η κλήρωση των δώρων και στην συνέχεια ποτό και φαγητό και πολλές πολλές ευχές για μιά αισιόδοξη νέα Χρονιά, γεμάτη υγεία και επιτυχίες.