Ο Όμιλος Σαράντη και το δημοφιλές brand Str8 ενισχύουν το έργο του Ξενώνα Φοίβη

Ο Όμιλος Σαράντη ενισχύει την πρωτοποριακή καμπάνια Human up του δημοφιλούς brand ανδρικής περιποίησης STR8 που προάγει την ενσυναίσθηση και την ανοιχτή επικοινωνία με το νεανικό κοινό που έχει αλλάξει προς μια πιο ανθρωποκεντρική προσέγγιση.

Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το ανανεωμένο STR8 έρχεται δυναμικά και επαναπροσδιορίζει τον ρόλο του στην κοινωνία, στηρίζοντας συνανθρώπους μας που έχουν υποστεί κακοποιητική συμπεριφορά μέσω της καμπάνιας Human up.

Tο STR8 θα διαθέσει μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις για την στήριξη του Ξενώνα Φοίβη, ο οποίος φροντίζει γυναίκες και παιδιά που έχουν υποστεί κακοποίηση, προσφέροντάς τους ένα ασφαλές και στην ασφάλεια σπίτι. Με αυτήν την πρωτοβουλία, ο Όμιλος επιβεβαιώνει τη δέσμευσή του προς την κοινωνική ευθύνη και την ενίσχυση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Μέσα από τη στήριξη σε εκπαιδευτικά προγράμματα, την προώθηση της τοπικής κουλτούρας και τη συμμετοχή σε κοινοτικές πρωτοβουλίες, ο Όμιλος εδραιώνει τη θέση του ως πρωτοπόρος στον τομέα της βιώσιμης ανάπτυξης και της κοινωνικής ευθύνης.