«Το θες? Απόκτησέ το!»

    Η “Just bid it” καλεί το κοινό να κάνει ένα «κλικ» στο Σωματείο Κοινωνικής Μέριμνας «Αρωγή» και να στηρίξει το έργο του, μέσω μίας πρωτότυπης φιλανθρωπικής online δημοπρασίας αθλητικών ειδών, με τις υπογραφές γνωστών ποδοσφαιριστών και καλαθοσφαιριστών, σε συνεργασία με το ricardo.gr.

    Από τις 12 ως και τις 21 Ιουνίου, οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ έχουν την ευκαιρία να «χτυπήσουν» συλλεκτικά αθλητικά είδη με την «υπογραφή» γνωστών παικτών από τα 2 αυτά δημοφιλή αθλήματα.

    Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ειδικά διαμορφωμένη online δημοπρασία http://apps-ricardo.gr/charity/home/charity/dorea-gia-to-somateio-arogi

    Όλα τα έσοδα της ειδικής φιλανθρωπικής δημοπρασίας θα προσφερθούν για τη στήριξη του κοινωνικού έργου που προσφέρει το Σωματείο «Αρωγή», προς οικογένειες και συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη και προς άτομα με ειδικές ικανότητες.  Στόχος είναι να ανέβει η ένταση και οι συμμετοχές στην online δημοπρασία, για να προκύψουν ικανά έσοδα που θα βοηθήσουν το Σωματείο να στηρίξει οικονομικά, για τους 3 επόμενους μήνες, τις 40 οικογένειες που στηρίζει σε τακτική βάση.

    Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Αρωγή ευχαρίστησε θερμά το ricardo.gr, όλους τους αθλητές και τις ομάδες τους για την ευγενική χορηγία και υπογραφή των αθλητικών ειδών, καθώς και την αθλητική εφημερίδα Sportday, το αθλητικό website sport-fm.gr και το αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡFM 94.6, που αποτελούν τους χορηγούς επικοινωνίας της φιλανθρωπικής αυτής ενέργειας.

    Στη δημοπρασία συμμετέχουν αφιλοκερδώς αθλητές με υπογεγραμμένα είδη τους από τις ομάδες :   ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, καθώς και γνωστοί αθλητές όπως ο κ. Θοδωρής Παπαλουκάς, ο κ. Νίκος Λυμπερόπουλος, ο κ. Τραϊανός Δέλλας,  ο κ. Ίλια Ίβιτς, ο κ. Δημήτρης Μαυρογενίδης, ο κ. Κυριάκος Καραϊτίδης και ο κ. Στέλιος Μανωλάς.

    Για περισσότερες λεπτομέριες επισκεφθείτε την σελίδα της Αρωγής www.arogi.eu και δείτε το έργο του Σωματείου.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ