Πλαίσιο: Στηρίζει 13 οργανισμούς σε όλη την Ελλάδα

Σε μια σημαντική ενέργεια που αντανακλά το κοινωνικό της πρόσωπο, η Πλαίσιο Computers Α.Ε.B.E., μια από τις κορυφαίες εταιρείες retail, προχώρησε σε αποστολή πάνω από 900 παιχνιδιών και οικιακών συσκευών σε 13 ιδρύματα και οργανισμούς σε έξι περιοχές της Ελλάδας.

Η πρωτοβουλία αυτή – μέρος του ευρύτερου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Πλαίσιο – αποτέλεσε την εναρκτήρια για το έτος 2024, ενώ είχε ως στόχο να προσφέρει πρακτική βοήθεια και να δώσει χαρά σε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη. Απευθυνόμενες σε ορφανοτροφεία και φιλανθρωπικούς οργανισμούς, οι δωρεές διανεμήθηκαν σε έξι περιφέρειες ανά την Ελλάδα καλύπτοντας μεγάλο μέρος της ελληνικής επικράτειας: από τη Δράμα, και τη Θεσσαλονίκη, μέχρι την Κρήτη, την Πάτρα, το Βόλο και την Αθήνα.

Μεταξύ των ωφελούμενων συμπεριλαμβάνονταν ιδρύματα και φορείς που επιτελούν σημαντικό έργο, όπως η Ένωση Κυριών Δράμας, το Παπάφειο Ίδρυμα, το Ορφανοτροφείο Μέλισσα, το Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, ο σύλλογος Στοργή και ο Άγιος Στυλιανός στη Θεσσαλονίκη, το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κρήτης, η οργάνωση Co2gether στην Πάτρα, το Ορφανοτροφείο Βόλου, καθώς και ο σύλλογος Αγκαλιά, το Χατζηπατέρειο Ίδρυμα, το Σικιαρίδειο Ίδρυμα και η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» στην Αθήνα.

Η δράση ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 22/02/2024, με τις επισκέψεις στα ιδρύματα της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας, στα οποία συμμετείχαν και εθελοντές της ομάδας της Πλαίσιο, «Πλάι σου», συνεισφέροντας στην παράδοση των προϊόντων.

Η πρωτοβουλία αυτή υπογραμμίζει τη συνεχή αφοσίωση της Πλαίσιο στο κοινωνικό της πρόσωπο για ουσιαστική και έμπρακτη στήριξη όλων όσοι έχουν ανάγκη υποστήριξης, με συνεχή στόχο την θετική αλλαγή της κοινωνίας μας.