Τα προϊόντα Klorane αγαπούν την Ελλάδα

    Η εταιρεία Klorane του γαλλικού πολυεθνικού φαρμακευτικού ομίλου Pierre Fabre δείχνει έμπρακτα την αγάπη της στην Ελλάδα σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε, στηρίζοντας ως “Υποστηρικτής” το έργο του μη-κερδοσκοπικού οργανισμού Greece Debt Free – Ελλάδα Χωρίς Χρέος.

    Στα πλαίσια του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της, η Klorane προσφέρει 1€ στο GDF για κάθε αγορά από τα δύο προϊόντα “φάρους” της: το σαμπουάν με εκχύλισμα Χαμομηλιού και το σαμπουάν με εκχύλισμα Κινίνης. Συνολικά, έχουν διατεθεί στα φαρμακεία όλης της χώρας 12.000 σαμπουάν Klorane με την ειδική σήμανση.

    Αυτό το ποσό θα δοθεί ως δωρεά στο GDF με σκοπό την αγορά ελληνικών κρατικών ομολόγων στις διεθνείς αγορές, σε τιμές πολύ χαμηλότερες από το ποσό που οφείλεται από το ελληνικό κράτος. Στη συνέχεια, το GDF θα ακυρώσει τα εν λόγω ομόλογα, βοηθώντας κατά αυτό τον τρόπο στη μείωση του ελληνικού εθνικού χρέους σε βιώσιμα επίπεδα.

    Επιλέγοντας τα σαμπουάν της Klorane, οι καταναλωτές γίνονται δωρητές και βοηθούν με έξυπνο και αποτελεσματικό τρόπο να μειωθεί το ελληνικό εθνικό χρέος. Στηρίξτε κι εσείς το GDF και την Ελλάδα, απλά αγοράζοντας από το φαρμακείο της γειτονιάς σας τα προϊόντα Klorane που υποστηρίζουν το GDF.

    Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα www.facebook.com/klorane.gr   ή την σελίδα www.facebook.com/GreeceDebtFree.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ