10.784 χαμόγελα από τον «Ιπποκράτη»

    Το ταξίδι του «Ιπποκράτη» και της Κινητής Οδοντιατρικής και Παιδιατρικής Μονάδας στην Ελλάδα συνεχίζεται, προσφέροντας διαρκώς περισσότερα παιδικά χαμόγελα. Τελευταίος σταθμός ήταν η Δράμα, την οποία επισκέφτηκε η Κινητή Οδοντιατρική και Παιδιατρική Μονάδα, εξετάζοντας συνολικά 837 παιδιά στο πλαίσιο του προγράμματος Προληπτικής Ιατρικής του οργανισμού το Χαμόγελο του Παιδιού, το οποίο φέτος υλοποιείται με την υποστήριξη της Johnson & Johnson.

    Έχοντας επισκεφτεί μέχρι σήμερα την Κρήτη, την Εύβοια, τα Κύθηρα, το Μαρούσι και πλέον και τη Δράμα, το Κινητό Πολύϊατρείο Ιπποκράτης και η Κινητή Οδοντιατρική και Παιδιατρική Μονάδα έχουν εξετάσει μέχρι σήμερα 10.784 παιδιά. Το ταξίδι όμως συνεχίζεται, καθώς ο «Ιπποκράτης» βρίσκεται από τις 17 Ιουνίου στην Κέρκυρα, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 26 Ιουνίου, πραγματοποιώντας προληπτικό ιατρικό και οδοντιατρικό έλεγχο στα παιδιά του νησιού, σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Κέρκυρας, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Κέρκυρας και το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας.

    Το κοινό μπορεί να «ακολουθήσει» το ταξίδι του «Ιπποκράτη» στο διαδίκτυο, μέσω της σελίδας «Μόνο Χαμόγελα» στο Facebook, μέσω twitter http://twitter.com/monohamogela, αλλά και μέσω του blog www.monohamogela.gr.

    Την υλοποίηση του προγράμματος Προληπτικής Ιατρικής για το 2013 εξασφάλισε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Johnson & Johnson Corporate Citizenship Trust, θέτοντας μάλιστα το στόχο να εξεταστούν μέχρι το τέλος του έτους περισσότερα από 18.000 παιδιά. Η προσφορά στην κοινωνία αποτελεί θεμελιώδης αρχή για την Johnson & Johnson και για το λόγο αυτό στηρίζει δράσεις με ουσιαστικό κοινωνικό όφελος.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ