Mondelez Ελλάς: Στήριξη στα παιδιά

    Η Mondelez (πρώην Kraft Foods), τόσο στη χώρα μας όσο και παγκοσμίως, έχει αποδείξει επανειλημμένα την κοινωνική της ευαισθησία σε ζητήματα που απασχολούν τις σύγχρονες κοινωνίες, με την υλοποίηση κοινωνικών δράσεων που προάγουν παράλληλα την εθελοντική συμμετοχή των εργαζομένων της.

    Στο πλαίσιο αυτό, και ιδιαίτερα στην σημερινή δύσκολη συγκυρία, τόσο η εταιρία όσο και οι εργαζόμενοί της έρχονται για μια ακόμα φορά κοντά στα Παιδικά Χωριά SOS, σε μια προσπάθεια να στηρίξουν κοινωνικές δομές που αφορούν στις ανάγκες των παιδιών.

    Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι της Mondelez Ελλάς συγκέντρωσαν ρούχα και παιχνίδια –είτε μεταχειρισμένα σε πολύ καλή κατάσταση είτε καινούργια- και τα τοποθέτησαν σε κούτες ανάλογα με τις ηλικίες των παιδιών και το είδος. Συνολικά, συγκεντρώθηκαν 32 κούτες, τα οποία παρέδωσε μικρή ομάδα εθελοντών στα Παιδικά Χωριά SOS της Βάρης, την Τρίτη 25 Ιουνίου. Εκεί, οι εθελοντές της εταιρίας μίλησαν με τους υπεύθυνους και τα παιδιά, ενημερώθηκαν για τη δομή και λειτουργία του χωριού και επικέφθηκαν ένα σπίτι όπου ζουν 7 παιδιά με τη μητέρα τους.

    Οι κοινωνικές δράσεις της Mondelez βασίζονται σε σημαντικό βαθμό στον εθελοντισμό των εργαζομένων, που προάγει τη συνεκτικότητα μεταξύ τους και την κοινωνική αλληλεγγύη, απαντώντας στις νέες ανάγκες των κοινοτήτων όπου δραστηριοποιείται.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ