Η Nobacco στηρίζει την Anubis Coldcase K9 Team στην αποστολή της στα Τέμπη

Η Nobacco, συνεχίζοντας με σταθερότητα και συνέπεια τις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ανακοινώνει τη συνέχιση της στήριξής της προς την Anubis Coldcase K9 Team, μια Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση που εξειδικεύεται αποκλειστικά στον εντοπισμό, με τη βοήθεια εκπαιδευμένων σκύλων, ζωντανών ή νεκρών αγνοουμένων και τη διάσωση ανθρώπων από φυσικές καταστροφές (σεισμούς, πλημμύρες, πυρκαγιές) και βιομηχανικά ατυχήματα (εκρήξεις, πτώσεις, συγκρούσεις).

Με το πρόγραμμα στήριξής της, η Nobacco αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσή της για την υποστήριξη ομάδων που συνεισφέρουν στην ασφάλεια και την ευημερία τής κοινότητας. Με αφορμή τη συνεργασία της Nobacco με την Anubis Coldcase K9 Team η διευθύντρια marketing της Nobacco Κλέλια Πάππου δήλωσε:

«Η Nobacco, όντας μια εταιρεία με βαθιά αίσθηση κοινωνικής ευθύνης, αναγνωρίζει τη σπουδαιότητα του έργου της Anubis Coldcase K9 Team. Μετά τη στήριξη που παρείχαμε το 2023 με την αγορά και τη δωρεά ερευνητικού και σωστικού εξοπλισμού προς την Anubis Coldcase K9 Team, συνεχίζουμε να διαθέτουμε τους πόρους μας σε πρωτοβουλίες της ΜΚΟ που έχουν άμεση επίδραση στη ζωή των ανθρώπων όπως η νέα αποστολή της ομάδας στα Τέμπη. Η στήριξη της Anubis είναι μια μικρή κίνηση, σε σχέση με τις μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν, αλλά εκφράζει τη βαθιά μας εκτίμηση για την προσφορά του Οργανισμού στην κοινωνία μας.»