Loulis Food Ingredients: Δωρεά ενός drone στην Πολιτική Προστασία Βοιωτίας

Η Loulis Food Ingredients, δείχνοντας τη δέσμευσή της προς την τοπική κοινότητα, παρέδωσε στην Πολιτική Προστασία της Βοιωτίας, ένα drone τελευταίας τεχνολογίας, με σκοπό να καλυφθούν σημαντικές ανάγκες προστασίας και ασφάλειας της περιοχής.

Την Τρίτη 14 Μάϊου 2024, στο Εργοστάσιο Παραγωγής Πρώτων Υλών & Μειγμάτων στη Θήβα Βοιωτίας πραγματοποιήθηκε η παράδοση του drone από τον κ. Μανώλη Βενέτη, Διευθυντή Εργοστασίου Θήβας.

Το παρών έδωσαν ο κ. Γεώργιος Ντασιώτης, Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας, ο κ. Μάριος Κακοσαίος, Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Βοιωτίας και ο κ. Δημήτριος Δημητρίου, Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Θήβας, οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερη εκτίμηση και ευγνωμοσύνη για τη γενναιοδωρία της εταιρείας Loulis Food Ingredients και ευχαρίστησαν θερμά την εταιρεία για την ευρύτερη κοινωνική προσφορά της. To drone θα αποτελέσει ένα ανεκτίμητο εργαλείο για την ενίσχυση των δράσεων προστασίας του πληθυσμού και των φυσικών πόρων, σε περιπτώσεις έκτακτων αναγκών και καταστάσεων εκτάκτου ανάγκης της περιοχής.

Η Loulis Food Ingredients αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσή της να υποστηρίζει και να ενισχύει την ανάπτυξη και την ασφάλεια της τοπικής κοινωνίας της Βοιωτίας.