«Toyota Dream Car Art Contest»: Αναδείχθηκαν τα έργα που θα “ταξιδέψουν” στον παγκόσμιο διαγωνισμό της TOYOTA

Η Toyota Ελλάς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανάδειξη των κορυφαίων έργων του 17ου Toyota Dream Car Art Contest. Ο διαγωνισμός της Toyota επιδιώκει να εμπνεύσει και να ενθαρρύνει τους νέους να ονειρευτούν το μέλλον της μετακίνησης και να το σχεδιάσουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Έτσι, από τις 16 Οκτωβρίου 2023 μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου 2024, εκατοντάδες μικροί ζωγράφοι έλαβαν μέρος στον ελληνικό διαγωνισμό «Toyota Dream Car Contest» που διοργάνωσε η Toyota Ελλάς, διεκδικώντας ένα από τα τρία βραβεία που δίνονται σε κάθε ηλικιακή κατηγορία: παιδιά έως και 7 ετών, παιδιά από 8 έως 11 ετών και παιδιά από 12 έως 15 ετών.

Η κριτική επιτροπή εντυπωσιάστηκε από το υψηλό επίπεδο κοινωνικής ευθύνης, δημιουργικότητας και δεξιοτεχνίας που επέδειξαν οι νεαροί καλλιτέχνες μέσα από τα σχέδια τους. Τα έργα τέχνης αποτύπωσαν τις έννοιες της κινητικότητας για όλους, της βιωσιμότητας και των λύσεων μετακίνησης μέσα από τα μάτια των μικρών μας φίλων.

Οι νικητές κάθε κατηγορίας που επιλέχθηκαν από την κριτική επιτροπή, κέρδισαν ένα μοναδικό δώρο και ταυτόχρονα την ευκαιρία να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στον διεθνή διαγωνισμό ζωγραφικής Toyota Dream Car Art Contest. Στο επόμενο στάδιο, οι ζωγραφιές που ξεχώρισαν στον ελληνικό διαγωνισμό, θα συναγωνιστούν με τα επιλεγμένα έργα των υπόλοιπων χωρών, για να διεκδικήσουν ένα από τα μεγάλα χρηματικά έπαθλα. Οι νικητές του παγκόσμιου διαγωνισμού θα ανακοινωθούν τον Αύγουστο του 2024.

 

Δείτε αναλυτικά τα έργα των φετινών νικητών εδώ.