Μεσσαρίτης Ανανεώσιμες: Νέο έργο

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της στην κατασκευή φωτοβολταϊκών σταθμών (Φ/Β), η εταιρία “Μεσσαρίτης Ανανεώσιμες” ολοκλήρωσε τη κατασκευή ενός ακόμη έργου, ισχύος 2ΜW στη Χρυσαυγή Τρικάλων.

Ο κύριος Ιωάννης Μεσσαρίτης, ιδρυτής της εταιρείας, δήλωσε σχετικά: “Παρ’ όλο που οι καιρικές συνθήκες και το έντονο βραχώδες ανάγλυφο του εδάφους δυσκόλεψαν το έργο της κατασκευής, η εγκατάσταση του σταθμού ολοκληρώθηκε στον προβλεπόμενο χρόνο και χωρίς προβλήματα. Η προσήλωση της εταιρείας στην υψηλή ποιότητα κατασκευής επιβεβαιώθηκε και επίσημα με την πιστοποίηση του έργου από την TUV Austria Hellas, έναν από τους αυστηρότερους και πιο έμπειρους αξιολογητές διεθνώς“.

Το έργο χρηματοδοτήθηκε από την KPM Energy A.E. Ο εκπρόσωπός της, κύριος  Δημήτριος Μαδεντζής, δήλωσε: “Ο επαγγελματισμός και η εξαιρετική ποιότητα της δουλειάς της εταιρίας “Μεσσαρίτης Ανανεώσιμες”, καθώς η απόλυτη συνέπεια και αποτελεσματικότητά της, δικαίωσαν την επιλογή μας στην συγκεκριμένη εταιρία. Με μεγάλη μας χαρά προσβλέπουμε σε μία μελλοντική συνεργασία“.

Αξίζει να σημειωθεί, πως πρόκειται για ένα έργο με ιδιαίτερο αναπτυξιακό χαρακτήρα για την περιοχή, καθώς ένα μέρος από τα έσοδα λειτουργίας του σταθμού θα διατίθεται για την οικονομική ενίσχυση του Δήμου Τρικάλων.

Η εταιρία “Μεσσαρίτης Ανανεώσιμες” αποτελεί μέρος του ομίλου εταιριών ΜΕΣΣΑΡΙΤΗΣ, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας πάνω από 55 χρόνια. Είναι ένας από τους βασικότερους και παλαιότερους προμηθευτές ηλεκτρολογικού εξοπλισμού Μέσης και Υψηλής Τάσης της ΔΕΗ Α.Ε., καθώς και άλλων πελατών σε Ελλάδα και Κύπρο. Έχει πιστοποιηθεί με ISO9001 από τους Lloyd’s για τη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση φωτοβολταϊκών σταθμών, καθώς και για τη διεξαγωγή δοκιμών σύμφωνα με το πρότυπο IEC62446. Η “Μεσσαρίτης Ανανεώσιμες” έχει επιλεχθεί ως o επίσημος εμπορικός συνεργάτης του Κορεάτικου κατασκευαστή “HYUNDAI Heavy Industries”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ