Concept Maniax : Νέα καμπάνια για το WWF Ελλάς

Η Concept Maniax, μετά από spec, ανέλαβε την επικοινωνία του WWF Ελλάς για το έργο του LIFE-IP 4 NATURA «ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ». Το πρώτο ολοκληρωμένο έργο LIFE και μεγαλύτερο σε διάρκεια και χρηματοδότηση πρόγραμμα  για τη φύση που έχει λάβει ποτέ η χώρα. Μια πρωτοβουλία για την υλοποίηση του Πλαισίου Δράσεων Προτεραιότητας της χώρας για το Δίκτυο Natura 2000 σε Εθνικό, Περιφερειακό και Τοπικό Επίπεδο.

Η καμπάνια περιλαμβάνει TV & Radio spot και ολοκληρώνεται με το ανανεωμένο και πλήρως ενημερωμένο site www.edozoume.gr. Στόχος της επικοινωνίας είναι η ανάδειξη των περιοχών Natura 2000 που είναι και ο βασικός πυλώνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και τη διατήρηση της βιοποικιλότητας.

Γι΄ αυτό και στην καμπάνια  δημιουργήθηκε ένας ξεχωριστός παππούς που σέβεται την προστατευόμενη περιοχή που ζει και «εκπαιδεύει» τη νέα γενιά για την τεράστια σημασία της βιοποικιλότητας. Ένας παππούς που είναι… πιο μπροστά από όλους εμάς.

Τη σκηνοθεσία του τηλεοπτικού, που ήδη προβάλλεται, υπογράφει ο Αχιλλέας Διαμαντόπουλος και την παραγωγή η Profilm.

Η συνεργασία της Concept Maniax με το WWF Ελλάς μετρά πάνω από 7 χρόνια και συνεχίζεται με τη δημιουργία νέων σημαντικών έργων.