Η KAFEA TERRA και ο Dimello δίπλα στην Ελληνίδα Παραολυμπιονίκη Αλ. Σταματοπούλου

Η KAFEA TERRA, 100% ελληνική εμπορική και βιομηχανική εταιρεία με τον καφέ Dimello παραγωγική αιχμή της, ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη στήριξη της στη σπουδαία Ελληνίδα αθλήτρια Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, στο δρόμο της για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024. Με βαθιά ενσυναίσθηση για την υπερπροσπάθεια των διακεκριμένων αθλητών, η KAFEA TERRA, συνεχίζει να στηρίζει και να αναδεικνύει σταθερά το ελληνικό ταλέντο.

 

Η KAFEA TERRA, με το κορυφαίο της brand Dimello, αφηγείται την ιστορία μιας ελληνικής οικογενειακής επιχείρησης που αφιερώθηκε στη δημιουργία εξαιρετικού καφέ, με σεβασμό και αγάπη για τους ανθρώπους και το περιβάλλον. Αξιοποιώντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία, ο Dimello διασφαλίζει τη συνεχή καινοτομία και την υψηλή ποιότητα σε κάθε στάδιο της παραγωγής του. Σε κάθε κόκκο καφέ, κρύβεται η αφοσίωση και η δέσμευση στην ποιότητα, στοιχεία που τον καθιστούν κορυφαίο καφέ στον χώρο του και τον καταξιώνουν στην Ελλάδα και σε χώρες παρουσίας στο εξωτερικό.

 

Από την άλλη πλευρά, η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, η οποία έχει ήδη χαρίσει στην Ελλάδα πολλές στιγμές υπερηφάνειας με τις εξαιρετικές επιδόσεις της και τις διακρίσεις που έχει κατακτήσει, συμβολίζει το αληθινό πνεύμα του ελληνικού αθλητισμού. Μια γυναίκα με ισχυρή θέληση και ακατάπαυστη αποφασιστικότητα, που μετράει τεράστιες επιτυχίες, όπως το χάλκινο μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020​, ενώ ταυτόχρονα μάχεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα και διεκδικεί ένα καλύτερο μέλλον για τα άτομα με αναπηρία.

 

Η Αντιπρόεδρος και CMO της KAFEA TERRA, κα. Νιόβη Καλλέργη, δήλωσε: «Η Αλεξάνδρα ενσαρκώνει τις αξίες μας: την αφοσίωση, το πάθος, το θάρρος και την επιμονή για την επιδίωξη αριστείας. Είμαστε υπερήφανοι που στεκόμαστε δίπλα της και που μπορούμε να την υποστηρίξουμε στο μεγάλο και σπουδαίο της ταξ