Τρία χρόνια ΔΕΗ blue: Συνεχής ανάπτυξη των «πράσινων» μετακινήσεων

Τρία χρόνια λειτουργίας και συνεχούς ανάπτυξης συμπλήρωσε η ΔΕΗ blue, έχοντας δημιουργήσει το μεγαλύτερο δίκτυο δημόσιων φορτιστών στην Ελλάδα που πλέον έχει παρουσία και στη Ρουμανία μετά την εξαγορά από τη ΔΕΗ των δραστηριοτήτων της Enel στη χώρα.

Με τα σημεία φόρτισης να έχουν πλέον ξεπεράσει τα 2.700 σε Ελλάδα και Ρουμανία, η ΔΕΗ blue επενδύει στη συνεχή ανάπτυξη του δικτύου δημόσιων φορτιστών και ταχυφορτιστών, ενώ παράλληλα εξελίσσει τις υπηρεσίες της δημιουργώντας έναν ολόκληρο κόσμο προνομίων για τους οδηγούς της ηλεκτροκίνησης. Οι φορτίσεις στο δίκτυο της ΔΕΗ blue γίνονται με ρεύμα που προέρχεται 100% από πράσινη ενέργεια, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι για τα τρία χρόνια ΔΕΗ blue, οι οδηγοί που επέλεξαν τη ΔΕΗ blue για να φορτίσουν συνέβαλαν στην εξοικονόμηση 2,7 μεγατόνων CO2.

Το μεγαλύτερο δίκτυο δημόσιων φορτιστών

Η ΔΕΗ προσθέτει συνεχώς νέους φορτιστές ΔΕΗ blue με στόχο να καλύψει ακόμη περισσότερες περιοχές με ολοένα και μεγαλύτερες ταχύτητες φόρτισης. Το δίκτυο δημόσιων φορτιστών ΔΕΗ blue είναι το μεγαλύτερο και πιο γρήγορο δίκτυο φόρτισης, με περισσότερα από 280 σημεία ταχυφόρτισης ισχύος έως 300 kW για τους οδηγούς στην Ελλάδα, οι οποίοι μπορούν να φορτίσουν τις μπαταρίες των οχημάτων τους μέσα σε λίγα λεπτά και να συνεχίσουν το ταξίδι τους χωρίς καθυστερήσεις.

Το ταχύτατα αναπτυσσόμενο δίκτυο φορτιστών ΔΕΗ blue περιλαμβάνει επίσης 23 ΔΕΗ blue Hubs που έχουν εγκατασταθεί σε κομβικά σημεία του εθνικού οδικού δικτύου για να κάνουν το ταξίδι των οδηγών όσο πιο ξέγνοιαστο και ευχάριστο γίνεται. Αρκετοί από