Χαλκιαδάκης: Εγκατέστησε ράμπα seatrac στην παραλία της Λυγαριάς

Η Χαλκιαδάκης Α.Ε., στο πλαίσιο του προγράμματος “Ίσες Ευκαιρίες για όλους”, ανακοινώνει με χαρά την επιτυχή εγκατάσταση του συστήματος αυτόνομης πρόσβασης Seatrac στην παραλία της Λυγαριάς. Το Seatrac επιτρέπει την πρόσβαση ατόμων με κινητικά προβλήματα στη θάλασσα, ενισχύοντας την ανεξαρτησία και την ποιότητα ζωής τους.

Η εγκατάσταση του Seatrac ολοκληρώθηκε παρουσία της Διευθύνουσας Συμβούλου της εταιρείας Χαλκιαδάκης Α.Ε., κυρίας Χριστίνας Χαλκιαδάκη και του Δημάρχου Μαλεβιζίου, κυρίου Μενέλαου Μποκέα, αποδεικνύοντας την αφοσίωση της εταιρείας στην κοινωνική ευθύνη και την ισότητα ευκαιριών.

Μέσω του προγράμματος “Ίσες Ευκαιρίες για όλους”, η Χαλκιαδάκης Α.Ε. δεσμεύεται να δημιουργήσει ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς, επενδύοντας σε πρωτοβουλίες που προάγουν την προσβασιμότητα και τη συμπερίληψη.

Παράλληλα με το Seatrac, εγκαταστάθηκαν στην παραλία της Λυγαριάς του Δ. Μαλεβιζίου και όλες οι απαραίτητες συνοδευτικές υποδομές (αποδυτήρια, τουαλέτα, θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ). Το σύστημα αυτόνομης πρόσβασης που εγκαταστάθηκε είναι σχεδιασμένο για να επιτρέπει στα άτομα με αναπηρία να εισέρχονται και να εξέρχονται από τη θάλασσα με ασφάλεια και ανεξαρτησία. Χειριστήριο για την χρήση του Seatrac, έχει τοποθετηθεί εσωτερικά της ξύλινης κατασκευής των αποδυτηρίων. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν και το δικό τους προσωπικό τηλεχειριστήριο δωρεάν μέσω της ιστοσελίδας tobea.gr.