Ο Όμιλος Affidea δίπλα στους Πυροσβέστες για τρίτη χρονιά

Ο Όμιλος Affidea, με σεβασμό στην σπουδαία αποστολή και αφοσίωση των πυροσβεστών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, στέκεται σταθερά στο πλευρό τους με δράσεις που υποστηρίζουν την υγεία και ευημερία τους.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, τα διαγνωστικά κέντρα Affidea προσφέρουν αξιόπιστες ιατρικές εξετάσεις (check-up) στα μέλη του Πυροσβεστικού Σώματος, ως ένδειξη αναγνώρισης και επιβράβευσης για τις υπηρεσίες που παρέχουν στην προστασία της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας και του φυσικού περιβάλλοντος.

Οι εξετάσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν σε όλα τα διαγνωστικά κέντρα του Ομίλου Affidea στην Ελλάδα, από τον Ιούλιο έως τον Νοέμβριο 2024. Το έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Ομίλου Affidea είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει τα μέλη του Πυροσβεστικού Σώματος, διασφαλίζοντας τα υψηλότερα επίπεδα παρεχόμενης φροντίδας, με κορυφαία τεχνολογία και εγγύηση για την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων.

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου Affidea, με το οποίο παραμένει πιστός στη δέσμευσή του για υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας σε όλους. Ο Όμιλος Affidea είναι ο μεγαλύτερος πάροχος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ευρώπη, με παρουσία σε 15 χώρες και περισσότερες από 330 μονάδες υγείας. Στην Ελλάδα, ο Όμιλος λειτουργεί από το 2005, διαθέτοντας ένα εκτεταμένο δίκτυο διαγνωστικών κέντρων σε πρότυπους ιατρικούς χώρους με τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας.