ΩΜΕΓΑ Α.Β.Ε.Ε: Υποστήριξε ως Μεγάλος Χορηγός το 1ο Φεστιβάλ Ρυζιού

Με μια εμβληματική παρουσία που τιμά την ιστορία της, η ΩΜΕΓΑ Α.Β.Ε.Ε., υποστήριξε ως Μεγάλος Χορηγός το 1ο Φεστιβάλ Ρυζιού που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Η ΩΜΕΓΑ, ως αμιγώς ελληνική εταιρεία με μακροχρόνια παρουσία στον κλάδο της παραγωγής του ρυζιού και του οσπρίου από το 1965, δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια διοργάνωση με πρωταγωνιστή το ρύζι που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα προϊόντα της.

Το περίπτερο της εταιρείας επισκέφθηκε πλήθος κόσμου όπου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα προϊόντα της εταιρίας και να δοκιμάσουν το αγαπημένο, δημοφιλές και υψηλής διατροφικής αξίας ρύζι ΩΜΕΓΑ σε διάφορες παρασκευές.

Το Φεστιβάλ Ρυζιού είναι το πρώτο μεγάλο θεματικό φεστιβάλ αποκλειστικά για το ελληνικό ρύζι και τις εταιρίες και φορείς που εμπλέκονται στην παραγωγή και διάθεσή του και διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Ορυζόμυλων Ελλάδος (ΣΟΕ), με την αιγίδα και τη στήριξη του Δήμου Δέλτα. Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από ομιλίες διακεκριμένων ακαδημαϊκών και experts αλλά και πολλές παράλληλες δράσεις, παιχνίδια για τους μικρούς επισκέπτες, μουσικές εκδηλώσεις, tasting stations και live cooking sessions με μοναδικές δημιουργίες με βάση το ρύζι, από βραβευμένα εστιατόρια της πόλης. Αξίζει να αναφερθεί πως το 1ο Φεστιβάλ Ρυζιού φιλοξένησε και το EU RICE Festival, που πραγματοποιήθηκε για 4η συνεχόμενη χρονιά στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος EU RICE με στόχο την ανάδειξη της ασφάλειας και της βιώσιμης πτυχής της καλλιέργειας του ρυζιού.

Το brand ΩΜΕΓΑ, συνώνυμο της αυθεντικής ελληνικής παράδοσης και ποιότητας που εδώ και σχεδόν 60 χρόνια έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων καταναλωτών, χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες μεθόδους, παρασκευάζοντας προϊόντα θρεπτικής αξίας και άριστης ποιότητας, ελεγμένα σε κάθε στάδιο της παραγωγής.