Seventeen: Στηρίζει για 2η χρονιά τις δράσεις της ΜΚΟ Celebrate your Scars

Με αφορμή τον μήνα πρόληψης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, η Seventeen, με απεριόριστο σεβασμό για τον αγώνα κάθε γυναίκας που ταλαιπωρείται από τη χρόνια νόσο, στηρίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τις δράσεις της ΜΚΟ Celebrate your Scars.

Η Seventeen θα είναι εκεί, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στη Λευκωσία και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στην Αθήνα, στις φιλανθρωπικές ημερίδες ιατρικής δερματοστιξίας, αφιερωμένες σε όσες γυναίκες έχουν κάνει μαστεκτομή. Επαγγελματίες tattoo artists θα σχεδιάσουν με ιατρικό τατουάζ θηλές και θηλαίες και, όπως πολύ εύστοχα αναφέρουν, θα μετατρέψουν σημάδια πολέμου σε σύμβολα ειρήνης.

Μια ευκαιρία για τη Seventeen να είναι δίπλα σε όλες τις γυναίκες και να τις ενθαρρύνει να γιορτάσουν την ομορφιά σε όλες τις εκφάνσεις της επαναπροσδιορίζοντας τη θηλυκότητά τους!

Επίσης, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στην ετήσια εκδήλωση με ομιλίες από ειδικούς στον τομέα της υγείας και βιωματικά εργαστήρια που στόχο έχουν να εμπνεύσουν, να ενημερώσουν και να στηρίξουν τη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν όλες τις ημέρες και ανοιχτή σε όλους.