Η fil-eco προτείνει μία σειρά χάρτινων κάδων χωριστής συλλογής αποβλήτων

Η fil-eco, προτείνει μία σειρά χάρτινων κάδων υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας για την ευκολότερη διαχείριση απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών. Οι χάρτινοι κάδοι είναι κατάλληλοι για εσωτερικούς χώρους και είναι ιδανικοί για τη χωριστή συλλογή απορριμμάτων μέσα σε σχολεία, γραφεία, νοσοκομεία, δημόσιους χώρους και χώρους συναντήσεων. Επιπλέον, ο καλαίσθητος σχεδιασμός τους σε συνδυασμό με τη λειτουργικότητά τους, τους καθιστά εξαιρετική επιλογή για τη διαχείριση των απορριμμάτων κατά την διάρκεια εκδηλώσεων.

Οι κάδοι Delta light με χωρητικότητα 15, 19, 23 & 27 lt έχουν «σώμα» κατασκευασμένο από ανθεκτικό ανακυκλωμένο χαρτόνι, με πιστοποίηση FSC, ενώ το καπάκι είναι από ανακυκλωμένο πολυπροπυλένιο. Τα ειδικά ανοίγματα στο σώμα τους επιτρέπουν τη σύνθεση πολλαπλών κάδων, προκειμένου να σχηματιστεί ένας χώρος συλλογής για διαφορετικά απορρίμματα. Το καπάκι έχει σχεδιαστεί ώστε να μπορεί να συγκρατήσει σακούλα, ενώ υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης λογοτύπου και τυπολογίας απορρίμματος. Οι κάδοι διατίθενται σε διάφορα χρώματα με δυνατότητα tailor-made design.

Η σειρά Delta διατίθεται και σε αλουμίνιο, για τους λάτρεις του design, συνδυάζοντας την κομψότητα με τη λειτουργικότητα.

Για μεγαλύτερους χώρους πλέον κατάλληλοι είναι οι χάρτινοι κάδοι ETA.  Η χωρητικότητα των χάρτινων κάδων ΕΤΑ είναι 72 lt & 100 lt. Το καπάκι των επαγγελματικών κάδων ΕΤΑ έχει σχεδιαστεί ώστε να μπορεί να συγκρατήσει σακούλα. Οι κάδοι διατίθενται σε διάφορα χρώματα και υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης της τυπολογίας των απορριμμάτων ή/και του λογοτύπου της εταιρείας/οργανισμού.

Η Μαρίνα Ποτουρίδου, Αρχιτέκτων Μηχανικός ΑΠΘ και Συνιδιοκτήτρια της fil-eco, δήλωσε σχετικά: «Η χρηστικότητα και το design είναι σημαντικά κριτήρια για τις λύσεις που απαρτίζουν το πορτφόλιο της fil-eco. Με τη σειρά μας επιθυμούμε να συνδράμουμε στις προσπάθειες που γίνονται από την Πολιτεία, τους φορείς και τις επιχειρήσεις αναφορικά με τη διαχείριση απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών, διαθέτοντας κάδους που εξυπηρετούν ταυτόχρονα την εύκολη μεταφορά, την ορθή διαχείριση, την αισθητική καθώς και την έννοια της ανακύκλωσης.

Οι ενδιαφερόμενοι -ιδιώτες και επιχειρηματίες- μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες στο fil-eco.gr και στο  2310 555109.