Η Chiquita στο πλευρό του 12ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης 2024

Η Chiquita, πιστή στις αξίες της για την προώθηση της υγιεινής διατροφής και του ενεργού τρόπου ζωής, υπερήφανα στήριξε τον 12ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2024.

Σε ένα μαγευτικό σκηνικό, οι φωτισμένοι δρόμοι της Θεσσαλονίκης υποδέχτηκαν χιλιάδες δρομείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό, προσφέροντάς τους μια μοναδική εμπειρία τρεξίματος. Η Chiquita έδωσε το «κίτρινο φως» στη βραδιά, στηρίζοντας τόσο επαγγελματίες όσο και ερασιτέχνες δρομείς που συμμετείχαν σε αυτό το γεμάτο ενέργεια και αδρεναλίνη event.

Με περισσότερους από 18.000 συμμετέχοντες, ο Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης αποτέλεσε για άλλη μια χρονιά ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά δρώμενα της χώρας. Η Chiquita, γνωστή για τις θρεπτικές της μπανάνες, βρέθηκε εκεί για να υποστηρίξει τους αθλητές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι δρομείς είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μπανάνες Chiquita στα σημεία ανεφοδιασμού, εξασφαλίζοντας την άμεση αναπλήρωση της χαμένης ενέργειας κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα.

Οι μπανάνες Chiquita, πλούσιες σε κάλιο, φυτικές ίνες και βιταμίνη Β6, αποτέλεσαν την ιδανική επιλογή για τους αθλητές που χρειάστηκαν ενέργεια, ενυδάτωση και υποστήριξη στην αποκατάσταση των μυών τους. Η Chiquita ενίσχυσε τις προσπάθειες των δρομέων, υπογραμμίζοντας τη δέσμευσή της για την προώθηση της υγείας και του ευ ζην.

Για να μάθετε περισσότερα, ακολουθήστε την Chiquita στο Instagram, το Facebook και το TikTok. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Chiquita και τις νόστιμες συνταγές, επισκεφθείτε το Chiquita.gr.