Orange Advertising: Πραγματοποίησε δύο εκδηλώσεις για την Ίμβρο και την Τένεδο

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η διοργάνωση δύο κορυφαίων εκδηλώσεων στην Αθήνα, την Παρασκευή 28 και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, από την Orange Advertising, με επικεφαλής την CEO της εταιρείας και της οργανωτικής επιτροπής, κ. Δέσποινα Πορτοκάλη. Οι εκδηλώσεις περιλάμβαναν το Παγκόσμιο Συνέδριο «Ίμβρος-Τένεδος: Νόστος και Προοπτική» και τη φιλανθρωπική συναυλία «Για την Ίμβρο, για τα παιδιά και τα σχολεία μας», με στόχο την ενίσχυση των ελληνικών σχολείων της Ίμβρου και τελέστηκαν υπό την αιγίδα και την παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου και της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ελληνικός Κόσμος» με πάνω από 1.000 συμμετέχοντες, εστιάζοντας στη βιώσιμη ανάπτυξη των ελληνικών κοινοτήτων σε Ίμβρο και Τένεδο. Παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της κυβέρνησης, όπως ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Γιώργος Κώτσηρας και η Υφυπουργός Παιδείας κ. Ζέττα Μακρή. Χορηγοί και υποστηρικτές συνέβαλαν σημαντικά στην επιτυχία του συνεδρίου, το οποίο μεταδόθηκε ζωντανά για το παγκόσμιο κοινό, επιτρέποντας σε Ίμβριους και Τενέδιους από όλο τον κόσμο, όπως από την Ευρώπη, την Αυστραλία, τις ΗΠΑ και τη Νότια Αφρική, να το παρακολουθήσουν.

Μεγάλο ενδιαφέρον συγκέντρωσε η «μικρογραφία» της Ίμβρου και της Τενέδου, που στήθηκε, από την Orange, στο χώρο του συνεδρίου και μετέφερε νοερά τους συμμετέχοντες στα ελληνικά χωριά των δύο νησιών. Φωτογραφίες, παραδοσιακά εδέσματα και λαογραφικά αντικείμενα δημιουργούσαν μια ολοκληρωμένη εμπειρία, που δικαιολογημένα έκλεψε τις εντυπώσεις.

«Ήταν μια άψογη διοργάνωση, οι στόχοι της οποίας επιτεύχθηκαν στο μέγιστο βαθμό» τόνισε η επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής και CEO της Orange Advertising κ. Δέσποινα Πορτοκάλη, Ίμβρια η ίδια, επισημαίνοντας «Οι απαιτήσεις ήταν μεγάλες και οι στόχοι υψηλοί. Δεν θέλαμε ένα συνέδριο εντυπώσεων. Θέλαμε μια συνάντηση προβληματισμού, διαλόγου και προτάσεων, για το σήμερα και το αύριο της Ίμβρου και της Τενέδου. Το καταφέραμε μέσα από γόνιμες συζητήσεις και με μία άρτια διοργάνωση. Η Orange Advertising, η οποία σήκωσε το κύριο βάρος της οργάνωσης του συνεδρίου, ανταποκρίθηκε απολύτως στο ρόλο της».

Η φιλανθρωπική συναυλία, που έλαβε χώρα την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, ήταν αφιερωμένη στα ελληνικά μειονοτικά σχολεία της Ίμβρου με τη συμμετοχή καταξιωμένων καλλιτεχνών, όπως ο Γιώργος Νταλάρας, η Γλυκερία, ο Παντελής Θαλασσινός, ο Ross Daly, ο Νίκος Ξυδάκης, η Ευανθία Ρεμπούτσικα, ο Μανώλης Μητσιάς και η Φωτεινή Δάρρα.

Τη συναυλία χαιρέτησε η κ. Δέσποινα Πορτοκάλη, εκφράζοντας θερμές ευχαριστίες προς όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα. Χαρακτήρισε την εκδήλωση ως μια συγκινητική πράξη αγάπης και αλληλεγγύης, υπογραμμίζοντας ότι όλα τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά για την υποστήριξη των ελληνικών σχολείων της Ίμβρου, εξασφαλίζοντας τη συνεχή και απρόσκοπτη λειτουργίας τους.

Η Orange Advertising ανέλαβε και υλοποίησε τη οργάνωση και την επικοινωνία της εκδήλωσης, η οποία περιλάμβανε τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά σποτπροωθητικά videos στα social media, banners, εντυπωσιακά οπτικοακουστικά projectionsέντυπο υλικό, αλλά και PR services για τη διάχυση δελτίων τύπου και την οργάνωση συνεντεύξεων με βασικούς συντελεστές της εκδήλωσης.

Η Orange Advertising συνεχίζει να παρέχει καινοτόμες λύσεις και κορυφαίες υπηρεσίες στην οργάνωση, διαχείριση και επικοινωνία συνεδρίων και εκδηλώσεων, συνδυάζοντας στρατηγική σκέψη και δημιουργικότητα.