Καλή σχολική χρονιά από το Χαμόγελο του Παιδιού

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά με μια νέα ευρεία συλλογή από σχολικά είδη, η αγορά των οποίων θα παρέχει στήριξη σε χιλιάδες οικογένειες.

Μεταξύ των συγκεκριμένων σχολικών ειδών, περιλαμβάνονται τετράδια με καρφίτσα μονόχρωμα και με εικαστικό του οργανισμού, τετράδια σπιράλ για τα μεγαλύτερα παιδιά, μπλοκ ζωγραφικής, σχολικά ημερολόγια, μολύβια, γόμες, στυλό, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, μολυβοθήκες, και άλλα είδη ελληνικής κατασκευής και εξαιρετικής ποιότητας, φιλικά προς το περιβάλλον και ανακυκλώσιμα.

Με την αγορά και χρησιμοποίηση των ειδών του οργανισμού, οι καταναλωτές συμμετέχουν  ενεργά στην προσπάθεια που καταβάλλει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για να συνεχίσει να στηρίζει καθημερινά και πανελλαδικά τα παιδιά και τις οικογένειες τα οποία έχουν ανάγκη. Στόχος η εξεύρεση πόρων για τη συνεχή στήριξη των 41.987 παιδιών και των οικογενειών τους, που υποστηρίχθηκαν το 2012.

Γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί μπορούν να προμηθευτούν τα σχολικά είδη του οργανισμού μας από σημεία διάθεσης του οργανισμού, σχολικά bazaars σε όλη την Ελλάδα και ηλεκτρονικά μέσω του e-shop του Οργανισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ