Η 12η διοργάνωση των RETAILBUSINESS AWARDS

Για 12η συνεχή χρονιά το περιοδικό για τη βιομηχανία και το λιανεμπόριο RETAILBUSINESS της Direction Εκδοτικός Οργανισμός A.E., σε συνεργασία με την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) και το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδoς (ΣΕΛΠΕ), διοργανώνει τα RETAILBUSINESS AWARDS, τον πλέον καταξιωμένο θεσμό στον κλάδο του Λιανικού Εμπορίου.

Πιστός στην ευθύς εξαρχής δέσμευσή του, ο θεσμός, που κάθε χρονιά τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, αναμένεται για ακόμη μια φορά να σταθεί στο πλευρό των υγιών δυνάμεων της αγοράς και να αναδείξει και να επιβραβεύσει τις πρακτικές, τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις που εξελίσσουν και προχωρούν το χώρο του Λιανεμπορίου και της Βιομηχανίας.

Όπως σημειώθηκε, η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής για τα φετινά RETAILBUSINESS AWARDS έχει ήδη ξεκινήσει και αφορά τις κατηγορίες:

•    CSR Retail Strategy 2013
•    Retail Campaign 2013
•    e-retailer 2013
•    Retail Store SUPER MARKET 2013
•    Retail Store ΕΣΤΙΑΣΗ 2013
•    Retail Store ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΙΔΗ 2013
•    Retail Store ΕΝΔΥΣΗ-ΥΠΟΔΗΣΗ 2013
•    Retail Store ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ 2013

Η φετινή μεγάλη γιορτή του Λιανεμπορίου και της Βιομηχανίας, η Τελετή Απονομής των Βραβείων, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου και αναμένεται, όπως κάθε χρονιά, να την τιμήσουν με την παρουσία τους περισσότερα από 800 υψηλόβαθμα και καταξιωμένα στελέχη του ελληνικού Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας, του Marketing και της Επικοινωνίας, της Διαφήμισης και του δημοσιογραφικού χώρου.

Όπως κάθε χρόνο, στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα απονεμηθούν και οι κορυφαίες βραβεύσεις για τον «Retailer της Χρονιάς» και τον «Retail Manager της Χρονιάς».

* Για δηλώσεις συμμετοχής και περαιτέρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Direction Εκδοτικός Οργανισμός και πιο συγκεκριμένα με την κυρία Λίνα Δέδε στο 210-77.12.400 (εσωτ. 260) ή την κυρία Άννα Μηλιάδη στο 210-77.12.400 (εσωτ. 250)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here