Η Mercedes-Benz στηρίζει την ΕΟΕ

Η Mercedes-Benz υποστηρίζει την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ως Χορηγός Μετακίνησης και υποστηρίζει την 7ήμερη Λαμπαδηδρομία ανά την Ελλάδα, η οποία θα καταλήξει στην Αθήνα.

Έως και τις 7 Οκτωβρίου, οι επίσημοι προσκεκλημένοι, το προσωπικό και οι εθελοντές της Λαμπαδηδρομίας θα καλύπτουν τις ανάγκες μεταφοράς τους με στόλο 13 αυτοκινήτων Mercedes-Benz τα οποία έχουν παραχωρηθεί στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή γι’ αυτόν το λόγο. Μεταξύ αυτών και μία ειδικά διαμορφωμένη M-Class 250 BlueTEC, η οποία θα έχει την τιμή της μεταφοράς της Ολυμπιακής Φλόγας.

Η τελετή αφής της Φλόγας των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων «Σότσι 2014» θα γίνει στον αρχαιολογικό χώρο της Ολυμπίας την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, τηρώντας μία παράδοση 77 ετών. Η ιερή Φλόγα, μέσα από τα χέρια 250 Ελλήνων και ξένων Λαμπαδηδρόμων θα περάσει από 33 πόλεις σε 23 νομούς της Ελλάδας στην 7ήμερη λαμπαδηδρομία που θα ακολουθήσει για να καταλήξει στο Παναθηναϊκό Στάδιο της Αθήνας την Κυριακή 5 Οκτωβρίου όπου θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Παράδοσης στη ρώσικη αποστολή. Με τη Mercedes-Benz χορηγό και αρωγό στη διάδοση του Ολυμπιακού Ιδεώδους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ