Μεγάλη Εκστρατεία από την ΑΒ Βασιλόπουλος

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, με σύμμαχο την Αστική Μη Κυβερνητική Εταιρεία «Μπορούμε», ξεκινά μία από τις μεγαλύτερες πανελλαδικές εκστρατείες Εταιρικής Υπευθυνότητας, δημιουργώντας μία μεγάλη αλυσίδα αλληλεγγύης, από τη μια άκρη της Ελλάδας στην άλλη, με τον τίτλο «52 εβδομάδες, 52 δράσεις σίτισης και φροντίδας σε όλη την Ελλάδα».

Η ενέργεια θα ξεκινήσει από την Αττική στις 30 Σεπτεμβρίου και για τις επόμενες 52 βδομάδες θα μεγαλώνει, προχωρώντας σε μία νέα περιοχή κάθε εβδομάδα.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος οργανώνει και χρηματοδοτεί 52 δράσεις σίτισης και φροντίδας ανά τη χώρα, αποτελώντας έτσι τον πρώτο βασικό κρίκο αυτής της μεγάλης αλυσίδας. Με βασικό στόχο η προσπάθεια να γιγαντωθεί, η ΑΒ Βασιλόπουλος δίνει τη δυνατότητα και καλεί καταναλωτές, προμηθευτές, φίλους και συνεργάτες, να γίνουν και οι ίδιοι κρίκοι αυτής της μεγάλης αλυσίδας αλληλεγγύης. Πώς;

•    Επιλέγοντας τα «προϊόντα αλληλεγγύης» με την ειδική σήμανση.

•    Συγκεντρώνοντας τρόφιμα στα καταστήματα ΑΒ, την εβδομάδα που η δράση θα βρίσκεται στην περιοχή τους.

•    Αγοράζοντας τα προϊόντα μικρών και μεγάλων προμηθευτών, που υποστηρίζουν την προσπάθεια της ΑΒ, διαθέτοντας ένα ποσό από τις πωλήσεις των προϊόντων τους.

•    Αγοράζοντας τα κουπόνια «καλού σκοπού». Τα κουπόνια θα ξεκινήσουν, πιλοτικά, στα ταμία 25 καταστημάτων της εταιρείας, ανά την Ελλάδα. Οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ δέκα διαφορετικών κωδικών κουπονιών (8 από πανελλαδικές ΜΚΟ, 1 τοπικού ιδρύματος και 1 τοπικού συσσιτίου), τα έσοδα από τις πωλήσεις των οποίων θα δίδονται για την ενίσχυση της εκάστοτε ΜΚΟ ή φορέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ