Παίδων ΜΗΤΕΡΑ: Συνεργασία με Α. Καλαγκό

Την αποκλειστική συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Γενεύης και τον διάσημο καθηγητή στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης κ. Αυξέντιο Καλαγκό για δωρεάν καρδιοχειρουργικές επεμβάσεις σε παιδιά με συγγενείς καρδιοπάθειες, εξασφάλισε το παιδιατρικό νοσοκομείο του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, Παίδων ΜΗΤΕΡΑ.

Ο κ. Καλαγκός θα επισκέπτεται το Παίδων ΜΗΤΕΡΑ κάθε μήνα  και θα διενεργεί αφιλοκερδώς καρδιοχειρουργικές επεμβάσεις σε παιδιά με συγγενείς καρδιοπάθειες. Ήδη έχει χειρουργήσει με επιτυχία 4 περιστατικά, σε συνεργασία με την Παιδοκαρδιοχειρουργική ομάδα του νοσοκομείου και την Παιδοκαρδιολογική Κλινική.

Σε δηλώσεις του ο κ. Αυξέντιος Καλαγκός εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις άριστες υποδομές των τμημάτων και των χειρουργείων, τον βιοϊατρικό εξοπλισμό, το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό και παράλληλα δήλωσε υπερήφανος για το γεγονός ότι θα μπορεί να συνεχίσει το φιλανθρωπικό του έργο και στην Ελλάδα, χειρουργώντας δωρεάν παιδιά με συγγενείς καρδιοπάθειες.

Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΜΗΤΕΡΑ κ. Ανδρέας Καρταπάνης τόνισε ότι «Η συνεργασία αυτή καταδεικνύει για ακόμα μία φορά το κοινωνικό «πρόσωπο» του Παίδων ΜΗΤΕΡΑ, το οποίο, στα 10 σχεδόν χρόνια λειτουργίας του, στέκεται με σεβασμό και υπευθυνότητα δίπλα στο παιδί και την οικογένεια, καλύπτοντας πλήρως όλες τις ανάγκες του. Στο πλαίσιο του εκτεταμένου Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης κι ενισχύοντας τη φιλανθρωπική του δράση, το Παίδων ΜΗΤΕΡΑ,  συνεχίζει τη στενή συνεργασία με Φορείς και Συλλόγους, για δωρεάν νοσηλεία παιδιών που δεν διαθέτουν τους αναγκαίους οικονομικούς πόρους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here