ΙΟΑΣ: Εθελοντική Αιμοδοσία στο ΜΕΤΡΟ Συντάγματος

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Έρευνας & Εκπαίδευσης για την Οδική Ασφάλεια, την Πρόληψη και Μείωση των Τροχαίων Ατυχημάτων (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», η εταιρεία Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.) και το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Κοργιαλένειο-Μπενάκειο Ε.Ε.Σ.» ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια προσπάθεια δημιουργίας Τράπεζας Αίματος.

Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία, με την αρωγή του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, που στοχεύει στην κάλυψη των αναγκών σε αίμα των συνανθρώπων μας που το χρειάζονται και ειδικότερα των τραυματιών από τροχαία συμβάντα.

Στο πλαίσιο αυτό, συνδιοργανώνεται την Κυριακή 13 και τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στο Σταθμό του Μετρό «Σύνταγμα», Χώρος Πολλαπλών Χρήσεων,  Εθελοντική Αιμοδοσία από τις 10:30 έως τις 19:00.

Η εν λόγω δράση εντάσσεται  στη συνέχιση των δραστηριοτήτων του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», με γνώμονα την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών  στο θέμα της προστασίας της ζωής στο δρόμο και το σεβασμό προς το συνάνθρωπό τους γενικότερα. Η ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. συνδράμει την όλη προσπάθεια, επιδεικνύοντας το ανθρώπινο και υπεύθυνο εταιρικό της πρόσωπο στην κοινωνία μέσω πρωτοβουλιών, που στόχο έχουν να αφυπνίσουν τους πολίτες σε μια σειρά θεμάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ