Ο Tommy Hilfiger για το BHI

  Ο Patrick Demarchelier φωτογραφίζει τις Claudia Schiffer και Naomi Campbell για την 2013 ΒΗΙ καμπάνια.

  Το Tommy Hilfiger Group, που ανήκει ολοκληρωτικά στην PVH Corp., ανακοίνωσε -για έβδομη συνεχή χρονιά- της υποστήριξης του Breast Health International κατά του καρκίνου του στήθους, με την κυκλοφορία μιας νέας συλλεκτικής τσάντας. Η 2013 ΒΗΙ καμπάνια επανενώνει τις Claudia Schiffer και Naomi Campbell μέσα από τον φακό του Patrick Demarchelier.

  Τα κέρδη από τις πωλήσεις της τσάντας θα δοθούν ως δωρεά στο Breast Health International, ένα πρωτοπόρο μη κερδοσκοπικό οργανισμό που αγωνίζεται για την εξέλιξη της έρευνας και της θεραπείας του καρκίνου του στήθους.

  Η τσάντα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα στην Ελλάδα από σήμερα, 21 Οκτωβρίου 2013.

  «Είμαι πολύ περήφανος για την ετήσια συνεργασία μας με τον οργανισμό Breast Health International», δήλωσε ο Tommy Hilfiger. «Κάθε χρόνο, η συλλεκτική τσάντα επιτρέπει σε εμάς, στους fans και στους πελάτες μας να αυξήσουμε την αναγνωρισιμότητα και να συγκεντρώσουμε ένα σημαντικό ποσό για τον οργανισμό. Πάντα θαύμαζα το μοναδικό στυλ της Claudia και της Naomi καθώς και τον φωτογράφο-πρότυπο Patrick Demarchelier που μας κάνουν την τιμή να συμμετέχουν σε μια τόσο σημαντική πρωτοβουλία».

  «Το να έχω τη δυνατότητα να συμμετέχω σε αυτή την αξιοθαύμαστη καμπάνια σημαίνει πολλά για εμένα», δήλωσε η Naomi Campbell. «Καθώς η μητέρα μου έχει υποφέρει από καρκίνο του στήθους, έχω δει από πρώτο χέρι τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που μπορεί να προκαλέσει αυτή η αρρώστια. Είμαι φανατική υποστηρίκτρια της ενημέρωσης για την υγεία του στήθους και με τιμά το γεγονός ότι έχω την δυνατότητα να συμμετέχω στην σπουδαία δουλειά του Breast Health International».

  «Είμαι ευτυχισμένη που συνεργάζομαι με τον Tommy, την Naomi και τον Patrick με σκοπό την ενημέρωση και την υποστήριξη ενός τόσο υπέροχου οργανισμού» δήλωσε η Claudia Schiffer. «Ελπίζω μέσω αυτής της καμπάνιας να αυξήσουμε την αφύπνιση για τον έγκαιρο εντοπισμό της ασθένειας καθώς και την υποστήριξη των γυναικών και των οικογενειών που έχουν ανάγκη».

  Η ΒΗΙ 2013, είναι μια μεσαίου μεγέθους satchel-tote cross τσάντα, σε χρώμα midnight blue core με cherry red πλαϊνές λεπτομέρειες. Φτιαγμένη από Ιταλικό pebbled δέρμα, η τσάντα εκφράζει την κλασική Αμερικάνικη cool αισθητική του Tommy Hilfiger. Το λευκό hangtag accent με το λευκό εσωτερικό φερμουάρ αποτυπώνουν τη ναυτική έμπνευση της τσάντας. Πρόσθετα στοιχεία στην τσάντα, αποτελούν μια μεγάλη εξωτερική τσέπη με μαγνητικό κλείσιμο, ένα εσωτερικό χώρισμα με φερμουάρ, μια τσέπη για κινητό τηλέφωνο καθώς και brass accents.

  Η συλλεκτική τσάντα θα πωλείται προς €299 και €100 από κάθε πώληση θα πηγαίνουν απευθείας στο Fund for Living. Με αυτή την παγκόσμια πρωτοβουλία, το Breast Health International παρέχει βοήθεια στις γυναίκες με καρκίνο του στήθους και τις οικογένειες τους καλύπτοντας έξοδα ή αντιμετωπίζοντας ιδιαίτερα προβλήματα που αφορούν στην φροντίδα τους που δεν καλύπτονται από ασφαλιστικά προγράμματα.

  «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την συνεργασία με τον Tommy Hilfiger για έβδομη συνεχή χρονιά και είμαστε υπέρμετρα ευγνώμονες για την αμέριστη αφοσίωση του στον σκοπό μας», δήλωσε η Shelley Schwartz, ιδρυτικό στέλεχος και Πρόεδρος του Breast Health International. «Τα έσοδα από τις πωλήσεις της συλλεκτικής τσάντας μας βοηθούν σημαντικά στην αποστολή μας: την καλυτέρευση της ζωής για τα άτομα και τις οικογένειες που έχουν επηρεαστεί από τον καρκίνο του στήθους. Είμαστε επίσης ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Claudia και τη Naomi – δύο ανθρώπους όμορφους και ικανούς να εμπνεύσουν– και η φωτογράφηση του Patrick είναι απλά καταπληκτική».

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here