ΖΑΓΟΡΙ: Xορηγός του Πρωταθλητή στο καράτε, Δ. Γκορέζη

Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ ανακοίνωσε πως το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Ζαγόρι είναι υπερήφανος χορηγός του Ηπειρώτη πρωταθλητή Ελλάδος στο καράτε, Δημήτρη Γκορέζη.

Ο Δημήτρης Γκορέζης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Παραμυθιά. Ο πατέρας του Παναγιώτης Γκορέζης, αθλητής και ο ίδιος, του εμφύσησε την αγάπη στον αθλητισμό και στο καράτε, από πολύ νωρίς. Ως αθλητής του αθλητικού συλλόγου Ιωαννίνων, την τελευταία 10ετία ο Δημήτρης διανύει μια εξαιρετική πορεία στο άθλημα του καράτε, με πολλές διακρίσεις και μετάλλια, φέροντας την Ελλάδα στις πρώτες θέσεις τόσο σε Ευρωπαϊκούς όσο και Παγκόσμιους Αγώνες.

Μέλος της Εθνικής Ομάδας Καράτε, Πρωταθλητής Ελλάδος στο καράτε για 9 χρόνια, κάτοχος του Διεθνούς Κυπέλλου Αλεξάνδρειας για 6 χρόνια, 3 φορές Βαλκανιονίκης, μία φορά 3ος Παγκόσμιος Πρωταθλητής και μία φορά 1ος Παγκόσμιος Πρωταθλητής!

Ο Δημήτρης σήμερα είναι φοιτητής της Γυμναστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης ενώ συνεχίζει τη λαμπρή του πορεία στοχεύοντας πάντα στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου και στις εξαιρετικές επιδόσεις που μας έχει συνηθίσει.

Στις 26 και 27 Οκτωβρίου κατέκτησε την 3η θέση στο διεθνές πρωτάθλημα Καράτε στο Μαυροβούνιο, ενώ την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου αναχωρεί για την Ισπανία με την Εθνική Ελλάδος, για να αγωνιστεί για το Παγκόσμιο 2013.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ