Οι νέες στάσεις του «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ»

Το κινητό πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» βρέθηκε στις Σέρρες από τις 14 έως τις 18 Οκτωβρίου πραγματοποιώντας προληπτικές ιατρικές εξετάσεις σε 303 παιδιά. Στη συνέχεια, επισκέφτηκε τη Δράμα από τις 19 έως τις 25 Οκτωβρίου όπου και εξέτασε 460 παιδιά.

Παράλληλα, η κινητή Οδοντιατρική Μονάδα του Οργανισμού βρέθηκε στα Δωδεκάνησα από τις 23 Σεπτεμβρίου έως και τις 27 Οκτωβρίου όπου παρείχε οδοντιατρικές εξετάσεις σε 200 παιδιά. Συγκεκριμένα, επισκέφτηκε την Κάρπαθο, τη Ρόδο, το Καστελόριζο, την Τήλο, την Αστυπάλαια και το Αγαθονήσι. Αξίζει να σημειωθεί πως εξετάστηκαν και 183 ενήλικοι κάτοικοι των νησιών λόγω της αδυναμίας τους να επισκεφτούν κάποιον οδοντίατρο!

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» υλοποιεί προγράμματα Προληπτικής Ιατρικής από το 2002, όπου έως και το 2012 έχουν συνολικά εξεταστεί 23.852 παιδιά σε όλη τη χώρα. Από τις αρχές του 2013 μέχρι και σήμερα, 13.418 παιδιά εξετάστηκαν στην Κρήτη, την Εύβοια, τα Κύθηρα, το Μαρούσι, τη Δράμα, την Κέρκυρα, τον καταυλισμό ΚΙΑΦΑ, το Ίλιον, την Αμοργό, τη Φλώρινα, τα Άγραφα, την Κεφαλονιά, τη Θεσσαλονίκη, τις Σέρρες, τη Δράμα και τα Δωδεκάνησα!

Κινητήριος δύναμη της φετινής διαδρομής του «Ιπποκράτη» είναι ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Johnson & Johnson Corporate Citizenship Trust. Χάρη στην οικονομική ενίσχυση του οργανισμού διασφαλίσθηκαν οι απαραίτητοι πόροι για την υλοποίηση του προγράμματος του 2013 για τον «Ιπποκράτη» και την παροχή των πολύτιμων υπηρεσιών του στα παιδιά.

Ο κύριος Μάκης Κοσμάτος, Διευθύνων Σύμβουλος της Johnson & Johnson Ελλάς Καταναλωτικά Προϊόντα δήλωσε: «Το ταξίδι του Ιπποκράτη στις Σέρρες, τη Δράμα και τα Δωδεκάνησα ολοκληρώθηκε, προσφέροντας ακόμα περισσότερα χαμόγελα στα παιδιά, με την παροχή δωρεάν προληπτικών εξετάσεων. Είμαστε περήφανοι που η σημαντική αυτή δράση προληπτικής ιατρικής φέρει φέτος τη σφραγίδα της Johnson & Johnson».

Επίσης η κα Έρρικα Λαμπριανού, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Johnson & Johnson Ελλάς Καταναλωτικά Προϊόντα, σημείωσε: «Η Johnson & Johnson έχει στον πυρήνα των προτεραιοτήτων της την προσφορά στην κοινωνία. Μέσω  του Johnson & Johnson Corporate Citizenship Trust υποστηρίζει σημαντικές πρωτοβουλίες όπως είναι ο Ιπποκράτης. Με πολύ χαρά βλέπουμε τον αριθμό των παιδιών που εξετάζονται από τον Ιπποκράτη να αυξάνεται σταθερά και να πλησιάζει τον στόχο των 18.000 μέχρι το τέλος του έτους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here