Φιλανθρωπικός Μαραθώνιος από την Deloitte

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, 90 μέλη της ομάδας δρομέων της Deloitte θα αγωνιστούν στον Κλασικό Μαραθώνιο των Αθηνών και τους αγώνες δρόμου των 5 και των 10 χλμ., υποστηρίζοντας το φιλανθρωπικό πρόγραμμα της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου «Είμαστε μια οικογένεια».

Πρόκειται για μια ενέργεια που μετρά 4 χρόνια και έχει ως στόχο τη συγκέντρωση δωρεών για την ενίσχυση φιλανθρωπικών οργανισμών. Για πρώτη φορά το 2010 ομάδα 50 ατόμων έτρεξε στον 28ο Κλασικό Μαραθώνιο υποστηρίζοντας το Σωματείο ΕΛΙΖΑ SOS. Τον επόμενο χρόνο, η Deloitte συμμετείχε στον 29ο Κλασικό Μαραθώνιο με ομάδα 57 ατόμων για την ενίσχυση του προγράμματος «Ολιστική Θεραπευτική Προσέγγιση Βρεφών Υψηλού Κινδύνου» της ΕΛΕΠΑΠ, ενώ το 2012 ομάδα 77 ατόμων αγωνίστηκε στον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο και συγκέντρωσε δωρεές για το πρόγραμμα «Είμαστε μια οικογένεια» της Ιεράς Μητρόπολης Σύρου. Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης ενέργειας, η ομάδα της Deloitte θα λάβει μέρος και φέτος στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο των Αθηνών για το φιλανθρωπικό πρόγραμμα «Είμαστε μια οικογένεια».

Όλες οι δωρεές που θα συγκεντρωθούν από τον αγώνα θα διατεθούν στο πολύπλευρο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο του προγράμματος «Είμαστε μια οικογένεια». Συγκεκριμένα, θα ενισχύσουν τις δράσεις του οι οποίες στοχεύουν στην κάλυψη των βασικών αναγκών διαβίωσης των άπορων και μειονεκτούντων ατόμων και οικογενειών που ζουν στα νησιά των Κυκλάδων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ